Søndag eftermiddag. Hvad laver man sådan en søndag eftermiddag? Jeg har indtil videre læst op på mit matematik, som jeg jo skal til eksamen i, i morgen. Føler mig overhovedet ikke klar. Faktisk føler jeg mig mindre klar end jeg gjorde til terminsprøven. Det er skidt. Men man må jo leve med sine dårlige sider. En af mine meget dårlige sider er matematik. For mig, er hvad andre kalder simpel matematik, svært. Jeg får da af og til en åbenbaring. Men syntes bare at det er så sjældent. Også en grund til at jeg ikke løfter mit matematik op på B niveau. Ville jeg slet ikke magte, selv om det nok ville se pænt ud med et B niveau i matematik. Det ville jo så bare blive knap så pænt når jeg dumpede det X’D Haha.

Søndag eftermiddag… Hvad har jeg ellers lavet sådan en søndag eftermiddag? Jo… Jeg har set Canes. En total lorte film der er til at brække sig over. Troede aldrig jeg skulle sige det, om en film som Edward Furlong er med i. Men det gør jeg. Den var så rædselsfuld, at jeg ikke fatter at jeg så den færdig. Kedelig, dårlig. Alt var negativt. Selv Edward Furlong imponerede mig ikke i denne film. Faktisk skuffede han mig BIG TIME! Dyb skuffelse -.-” … Hmm… Men okay. Man kan jo ikke være så heldig at se to gode film i træk. Vel?…

Ellers har jeg bare nørdet lidt CS. Savner virkelig nogen at spille med. Som jeg kender. Det var så hyggeligt dengang Boom town (net cafe) eksisterede. Jeg gider ikke gå ned på Matrix (ny net café). Gider ikke hænge ud med de typer som er dér. De er der alligevel kun for at sælge stoffer. Net Boom Town var hyggelig. Et godt sted for rigtige nørder :’D Haha! Ej det var ikke et sted jeg kom helt vildt ofte, men Palle, Mads, Mikkel, Mike og jeg, har været til nat arrengementer der et par gange (hvor man kommer og spiller en hel nat). Mega nice. Mega nørdet. Man er bare wasted dagen efter. Men ja. Caféen gik nedenom og hjem. De måtte sgu pludselig dreje nøglen, pga. den lorte net café til, Matrix…

Jeg har fået lagt et billede ind af mine nye køb. De kan ses ved atklikke hér. Der mangler stadig et billede af mit nye the sæt. Men der er billeder af de herlige sko, og den dejlige nye bluse. Ja. Skønt.

Inden jeg smutter vil jeg lige forslå at i lige tager et smut forbi et lille herligt sted på nettet, kaldet Devilish Delight (tryk på navnet for at komme til siden ;D ). Lige nu er der bla. en make up konkurrence igang. Temaet er farven Guld, og jeg overvejer ihvertfald helt klart at deltage XD Det er jo min ynglings farve.

Leaving my body behind, I belive that in my mind, I have finally been set free….

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.