Så er der kommet nyt layout. Til dem der ikke er for kvikke, er layoutet dybt inspireret af (og med billeder fra) filmen Koizora. Jeg er overhovedet ikke selv tilfreds med det :( og det ryger ned med det samme jeg får fundet på noget nyt. Det er bare som om det nye er så rodet, og grimt. Er faktisk virkelig meget træt af det. Men det kan jo være, at jeg bedre kan lide det med tiden? Tror jeg næppe. Men siden trængte til et nyt layout, og det her, har været det heldigste jeg har kunne lave siden sidst. Er virkelig løbet tør for gode idéer -.-” Okay. Det eneste gode ved dette nye layout er at jeg har fået lavet indholdsfeltet, bredere. Det er rart nok.

I dag har jeg ikke lavet så meget. Eller jo. I morges var jeg faktisk tidligt oppe. Jeg kørte til Storvorde og købte morgenbrød. Haha! Det ender virkelig med at jeg bliver sådan en fed en, som aldrig bevæger mig rundt, fordi jeg meget hellere vil køre i bil XD Haha… Efter jeg havde lavet morgenmad med de gamle, vækkede vi alle tøserne. Vi var jo så 6 her til morgen. Var faktisk ret så hyggeligt. Efter morgenmaden gik vi ind og filmede til mediefagsfilmen (Og i blandt os… Så formåede jeg at komme til at slette en scene så vi skal tage den om i morgen -.-” Så typisk mig). Scenen vi filmede blev faktisk pænt ok. Jeg ville ønske at jeg kunne begynde at klippe den sammen, men vi kan simpelthen ikke få kammeraet til at connecte med computeren. Ved simpelthen ikke hvad der er i vejen >.<” Arg! Det gør mig så vred! For vi kommer bare sådan bagud med projektet! For pokker da! …

Er faktisk lidt for træt at sidde og huske på hvad jeg har lavet i dag, så det bliver virkelig i korte træk. Jeg har spillet Wii med tøserne, været ude og gå med Mille og Tobak, set Sex and the City (the movie). Stop. Den vil jeg gerne nævne. Jeg har da længe, ikke set noget værrer lort end den film -.-” Hold kæft hvor var den spild af tid! Kedelig som ind i helvede! Troede jeg skulle dø under vejs. Baah! Nå… Videre… Har også set Koizora i dag X’D haha! Ja freaky… Men det var sådan set sammen med Tobak. Så er jeg lidt undskyldt. Jeg tudet helt vildt i sidste afsnit. Det er bare så mega trist! Jeg elsker serien! Filmen har jeg faktisk ikke været så opsat på at skulle se igen. Syntes ikke helt den levede op til forventningerne. Men okay var den da ^__^

I morgen skal jeg heldigvis først møde klokken 10.15 :’D Det er bare nice! Og så har jeg kun 4 timer! Det bliver bare lækkert! Men det passer garenteret ikke med en bus når jeg skal hjem. Gør det sgu’ aldrig. Det er virkelig indadverende når man bruger lige så meget tid på transport frem og tilbage, og vente tid, som man reelt bruger på at være i skolen. Men sådan er livet jo ^^”

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.