Jeg har netop set min første polske film nogensinde. Sala samobójców aka’ Suicide room. Jeg er blown away! Det er simpelthen den bedste film jeg har set længe. Den er grum, og hjerteskærende, at jeg flere gange måtte stoppe filmen, og trække vejret! Det er en social realistisk film, og altså ikke gyser genren som jeg normalt bruger tid på.

Jeg kan simpelthen kun anbefale den! Men man skal være beredt på at få sit hjerte flået ud, for den er på alle måder rigtig rørende og grum. Se evt. traileren som jeg har smidt først i indlægget. Den kan langt bedre, end jeg lige nu er i stand til, forklare hvad tema filmen egentlig beskæftigere sig med.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Jeg er helt mundlam. Den er godt nok grum ja :/

    1. admin says:

      Kendte du den i forvejen? :)
      Og ja! Den er virkelig grum! Jeg var også helt mundlam efter jeg havde set den Ö Kunne du lide den? Slutningen er bare SÅ vild!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.