Jeg var til skriftligfremstilling af matematik i dag Ö *trommelumme* Ja… Matematik.. Et af hade fagene Ö!!!! Men jeg tror faktisk det gik helt fint :D Håber måske jeg kan få 4!! Ville være over lykkelig hvis jeg får 4. Ville også være tilfreds med 02… Bare jeg består. Tror måske at jeg kan kravle op på det 4 tal. Men nu skal man heller ikke håbe for meget. Jeg er så dårlig til at bedømme om det er gået godt i matematik >.<” Men man har jo altid lov til at håbe :D

Jeg har ikke lavet så meget andet i dag. Det eneste jeg vil lave i aften, er at koble min hjerne fra, og skrive med nogle dejlige mennesker på msn. Derudover vil jeg lave på nyheden jeg er igang med at lave til Microcut.dk. Nå ja.. Det er stadig lidt en hemmelighed. Ikke helt. Men vil vente med at præsentere idéen helt. Imellem tiden kan Mia Malene nok afpresses, for det var faktisk hende der kom med forslaget. GENIALT forslag. Har så arbejdet lidt videre med idéen, og fået noget personligt ud af det. Wuhu. Nyt til Microcut snarest muligt.

Jeg vil videre med min lille plan :’D og måske lige få taget et bad. jeg tror så også at jeg går tideligt i seng i aften (siger jeg ret tit, men sker næsten aldrig XD haha). Bye, bye!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.