Så sidder vi der igen. I toget imod Hjørring. Det var bare helt vildt hårdt at komme op i morges. Jeg var jo hjemme ved Nicki hele weekenden, så det var virkelig hårdt at skulle komme op klokken 06:00 når man er vant til at kunne stå op klokken 7:10 derhjemme… Endnu værre var det da jeg kom ud og så at der var helt mørkt og stjerner O_O Det er jo fuldstændig vanvittigt at skulle afsted i mod skole, i mens der stadig er stjerner på himlen. Men jeg kom afsted, og selv om jeg konstant faldte i søvn i toget, og flere gange var ved det under undervisningen, havde jeg faktisk en hyggelig dag, når alt kommer til alt. Jeg er jo sammen med Erik i det nye tema, som er ‘web’. Vi skal skrive en 15 siders rapport -.-” … Men vi skal også lave en hjemmeside :D Yay! Det bliver mega godt. Jeg er den der kan lide at lave den ‘tørre’ kodning, og Erik er mega kreativ og original. Det skal nok blive fint nok ^_^ … I dag nåede vi at lave foranalyse og interessentanalyse. Så er det lige som overstået. I morgen skal vi have design, så der skal vi begynde at kigge på hvordan vores hjemmeside skal se ud, sådan nogenlunde. Bliver mega nice! Hvis jeg da sådan ellers kan komme op i morgen tidlig O_o …

Men ja; som sagt sidder jeg her i toget. Jeg har en sovende klassekammerat overfor mig, så jeg tænkte at jeg lige så godt kunne tage mig sammen og få skrevet en blog i mens jeg har tid ^_^ Og lysten for den sags skyld. Resten af dagen ved jeg faktisk ikke helt hvordan kommer til at forme sig. Jeg skal lige gå fra stationen og op til Nicki, og så tror jeg at klokken når at blive omkring 15:15. Jeg ved ikke hvornår hvad skal foretages, men jeg ved at Nicki og jeg skal se de nyeste Naruto afsnit engang i eftermiddag/aften. Det bliver mega godt :D Men jeg tror vi skal se det i mens vi spiser. Vi har også snakket om at gå op på hans skole så jeg kan se den… Men hvis det fortsætter med at regne tror jeg ikke at jeg gider alligevel. Har kun converse sko på, og de holder ikke rigtig regnen ude. Min nye jakke er nu ellers faktisk ret god :D Den har overhovedet ikke noget regnjakke agtigt noget over sig, faktisk lige modsat tror jeg, men den holder nu ellers vandet fint nok ude indtil videre. Håber også at den kan sørge for at jeg holder varmen når det begynder at sne – hvilket jeg tror det begynder at gøre inden for kort tid -.-”

Er der noget jeg ikke kan holde ud i hverdagen, så er det sne. Sne er dejligt når man ingen til skal. Så kan jeg godt se det fantastiske i det. Men når man skal med den offentlige transport eller skal skynde sig… Så er sne langt fra skønt! Så er det en stor fed pain in the ass!! Jeps jeg sagde det! Men jeg mener det seriøst! Jeg hader at være forsinket, og er der noget der kan forsinke en, så er det sne -.-” … Men som sagt kan sne også være helt vildt skønt. Sådan en weekend hvor man ingen til skal, så er det dejligt at kunne gå en tur med kæresten i det dybe sne ^_^ Årh det har jeg mange dejlige minder fra sidste vinter :’D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.