I’m a promise breaker

Jeg havde egentlig planlagt at skrive en ordentlig blog i dag. Men det udskyder jeg simpelthen. Jeg har lige kørt min bror hjem. Det tog en del længere tid end forventet, fordi jeg undervejs kom til at køre bag nogle bilister der kørte 30-40 hvor de måtte køre 60 -.-” Og på vej hjem, er jeg virkelig sikker på at jeg kørte bag en fuld stodder. For det første kørte han i midten af en tosporet rundkørsel, og han blinkede ikke når han skulle ud af den. Nogen gange kørte han omkring de 40 (hvor man må køre 80) og nogen gange fik han kravlet op på 70, og så svingede det ellers rundt sådan der lidt i mellem. Turde ikke køre over i det andet spor, og overhale, for nogengange kørte han halvt i hver vejbane. Det var sådan en brianbil han kørte i. På et tidspunkt bød chancen sig, så jeg ganske ufarligt kunne komme udenom ham. Derefter mødte jeg næsten ikke nogen biler resten af vejen hjem…

Jeg er lige nu rigtig træt. Ikke fordi det har været en fysisk hård dag. Jeg stod op klokken 9 i morges. Så sådan en tilpas længde at sove i. Jeg gik nemlig allerede i seng klokke 00:30 i går. Jeg har også sovet som en sten i dag, så jeg burde være mega udhvilet for én gangs skyld.
Klokken 11:30 kørte jeg til Aalborg og hentede Palle. Jeg kunne lige nå hjem og få en ny trøje på, og ligge masscara inden vi skulle videre til Elly (min bonusfar’s mor). Vi skulle være der ovre klokken 13. Det var super hyggeligt. Vi spise frokost, og gik en dejlig tur i skoven. Der var også noget mere af Bøjes familie der. De er så super søde. Mmm… Og Elly havde lavet en super, super lækker jordbærkage! Ö Amme namme!
Ca. klokken 17:30 tog vi hjem fra Elly. Der var jeg af en eller anden grund allerede begyndt at blive træt. Det er nok åbenbart udmattende at hygge sig? Eller måske var det bare fordi jeg har siddet i solen, og blevet sløv ^^”

Her hjemme spillede Palle og jeg “Naruto Chronicels 2”. Det var mega hyggeligt. Det er lang tid siden at vi har lavet noget sammen. Tror virkelig at det var godt at hverken hans, eller min kæreste var her. Altså… Fordi så havde vi tid til at være søskende. Det har vi ikke så ofte. Hmm… Vi spillede ind til, at vi skulle spise. Derefter hyggede vi resten af aftenen med Bøje og mor. Det var super hyggeligt :’D Det er så dejligt når der er godt vejr. Det er som om det er meget nemmere at være sammen om noget. Det er dejligt at sidde udenfor og snakke, og kaste med pinde så Mille (vores hund) kan hente dem. Ahh… Jeg elsker sommer! Har virkelig ventet længe på at det skulle blive sommer! <‘3

I morgen skal jeg have ryddet en del op… Og gjort rent… Igen… Men jeg regner nu alligevel med at kunne få tid til at opdatere hele siden. Skal have kigget på det affiliates noget (som jeg har snakket om længe), plus lavet nogen nyt indhold færdig, som jeg efterhånden har været i gang med i noget tid nu. Sidst men ikke mindst, skal jeg hurtigst muligt igang med noget nyt layout noget til siden, da jeg er ved at brække mig over det jeg har pt. X’D haha!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.