KBH i morgen

Okay. Jeg har forsømt bloggen to dage i træk igen, og jeg kommer til at forsømme bloggen de næste 2-4 dage mere. Jeg er en forfærdelig webber (og som tobak siger, så ,, har jeg endda læseferie!” <– så er det for dårligt at jeg ikke har kunne tage mig sammen og få det ordnet). Ja ok. I går var det fordi jeg fik mit nye computer spil “Desperate housewives – The game”. Jeg ser normalt ikke serien, men jeg havde hørt at spillet skulle være ret sjovt, og så fandt jeg det billigt på Coolshop, og så købte jeg det :D Og det er sjovt! Det er helt vildt hyggeligt at sidde og spille. Lidt The Sims agtigt ^__^ vældig festligt. Det går jo så bare ikke ud på at bygge huse, men at udføre nogle “missioner” og se hvordan ens karakters liv udvikler sig i det nabolag, hele serien omhandler. Det er grinern nok…

Nu jeg nævner spil, har jeg jeg jo spillet på The Sims 3. Kun lige kort. Jeg var inde og oprette en simmer, men jeg magtede ikke at gå ind i spillet, og prøve det, fordi der var så meget nyt X’D Det var helt overvældene. Tobak har lige fået lov at prøve det, og hun siger om spillet ,,Det er lidt underligt. Det er svært at styrrer, og forvirrende at spille når man har været vant til at spille The Sims 2. Jeg havde forventet at grafikken var lidt bedre. Faktisk syntes jeg at grafikken på mange måder er dårligere end The Sims 2. Jeg tror (og håber da) at spillet bliver bedre med udviddelsespakker. Jeg vil nok spille det lidt igen. Men jeg har ikke den store begejstring for spillet.”.
Jeg overvejer lidt at tage nogle screenshots fra spillet, så folk kan få lov at se grafikken på spillet. Jeg vil dog selv personligt give spillet en chance. Jeg tror helt klart at der bliver en masse ting der bliver forbedret når der kommer udviddelsespakker.

I dag blev så en… Jeg snakker meget om spil blog… Nu vil jeg lave lidt ændringer i affiliatesne, og få skrevet rundt til nogle folk jeg mangler at svare. Jeg skal også lige have pakket min taske (tager til KBH i morgen). Så der er massere at gøre :D

(Tobak skriver blog lørdag og søndag :’D wuhu!)

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.