Jeg har fået yderligere 3 vabler på mine fingre idag af at ride :( Og den fra i går, gør bare så smertefuldt ondt. Den er blevet ret dyb. Og alle vablerne/sårene er placeret ved mine led på fingrene, så de smerter konstant! Jeg ligger mig til at dø X’D haha! Tænk at et par vabler kan gøre så skide ondt -.-” Det er som om mine fingre dunker. Men jeg tror det bliver bedre ved at jeg lige får sovet lidt, så sårene kan hele. Jeg tror nemlig de gør så skide ondt, fordi sårene sprænger op, hver gang jeg bevæger mine fingre den mindste smule -.-”

Jeg stod op klokken kvart over 9 eller sådan noget her i morges. Det var aftalen af Rebecca skulle vække mig, når hun vågnede, så det gjorde hun. Jeg sværger. Jeg kunne have dræbt hende i det sekund hun vækkede mig >:] Haha! Ej… men kunne godt have sovet noget længere. Men det var fint jeg kom op dér, så jeg fik noget ud af dagen. Selv om det nu ikke var så fornuftigt det vi lavede den følgende time. Vi stenede nemlig bare lidt tv, og lavede pandekager til morgenmad (Som forøvrigt var lækkert). Bagefter tog vi ud og hentede Lady ind. Hun havde nærmest indsamlet en busk i hendes hale, så det var blevet til de rene dreadlocks (staves?). Det tog noget tid at få alt det møg ud af hendes hale, men det lykkedes til sidst. Bagefter red jeg. Det gik super godt, udover jeg som nævnt fik endnu flere vabler/sår på mine fingre. Bagefter vaskede vi Lady. Det var bare så hyggeligt, at være sammen med Rebecca over noget aktivt. Virkelig en skøn dag.

Jeg vil ikke rigtig ind på mere i dag. Ved godt at det var en fesen blog, og jeg har skam meget mere at fortælle, men mine fingre gør virkelig ondt, og jeg vil bare gerne sove så jeg ikke bemærker den prikkende smerte. Derudover skal jeg op i morgen klokken 7:00… Fordi jeg skal være på arbejde klokken 8:00 -.-” Det er heldigvis en kort vagt (kun til klokken 13:00). Men derfor vil jeg alligevel gerne være veludhvilet… Bye ppl.

… Btw… Det nye layout er blevet smidt op i dag. Det var det jeg lavede forleden ved et tilfælde. Var allerede træt af mit andet layout, så selv om det her heller ikke er super fedt kom det altså op i stedet for ^^”

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.