IMG_4410

I dag har været sådan en dag, hvor der ikke har været tid til at stoppe op. Siden jeg stod op lidt i 06:00 i morges, har der været fart over feltet. Jeg var på arbejde fra klokken 07:00 til klokken, 15:00. Derefter gik turen direkte ud i stalden, hvor jeg fik tømt mine bokse, så de kan blive klar til vinter, rengjort vandkarene, og flyttet hegn således at hestene havde adgang til mere græs. Jeg nåede da også lige at ride lidt.

Jeg var hjemme omkring klokken 18:30, hvor efter den stod på oprydning i lejligheden og så stod der da også lige en ordentlig opvask og gloede på mig, som jeg var nødt til at gøre noget ved. Faktisk er det først nu, der er tid til at jeg sætter mig ned og trækker vejret. Hvilket for øvrigt virkelig er nødvendigt, taget i betragtning af at min vejrtrækning stadig er total møg, efter over en uges sygdom nu.

I morgen bliver lige så travl… Godt jeg syntes i dag egentlig har været en rigtig god dag. Mon ikke i morgen også bliver det?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.