Jeg er på vej hjem i bus. Lige hjulpet en mand ind, som slæbte på sådan en stor vogn. Skulle jeg vidst ikke have gjort, for det gjorde faktisk lidt ondt i min ryg ”/ og det gør stadig lidt ondt. Tror det var en kombination af at jeg lige har siddet ved kassen i 4 timer og 15 minutter, og derefter løfter der er alt for tungt i forhold til hvad jeg lige magtede X’D Kæft nogen gange er jeg bare snot dum. Hmm.. Og nu ser det ud til at manden jeg hjalp, glemte sin taske…

Jeps… Det gjorde han… Og dum som jeg er, har jeg lige hjulpet ham ud af bussen igen XD av min ryg! Men det var da synd for ham ”/ Jeg ville selv være mega ked af det og frustreret hvis jeg havde glemt min taske. Han var vidst bare forvirret. Han var ikke sådan helt skarp. Men en venlig sjæl. Meget, meget venlig og hengiven mand. Hmm. Også derfor jeg var nødt til at tilbyde min hjælp endnu engang. Man kan ikke bare sidde og se til.

I dag har været en lidt underlig dag. Den har været rigtig sjov på mange punkter. Rasmus og jeg har grinet røven ud af laser. Hmm. Men jeg er meget bekymret for en af mine veninder. Jeg kan ikke få hende til at tale, men jeg syntes jeg kan mærke at der er noget galt. Hm. Det er nok det værste. Man kan mærke det, fordi signalerne er så utroligt tydelige, men man kan intet stille op ”/ Hvis hun så bare ville fortælle mig, at hun får støtte et andet sted fra. Frygter at hun står alene med hvad end hun nu kæmper med.

Jeg vil prøve at fokusere lidt på det gode, for nu har jeg siddet og bekymret mig om hende, imens jeg var på arbejde nonstop. Ikke at jeg kan smide det ud af hovedet, men det hjælper bare heller ikke at sidde og blive trist over det, for så kan jeg jo heller ikke være der for hende, hvis hun rent faktisk får lyst til/brug for, at søge støtte. Derfor vil jeg nu fortælle om lidt mere godt ved i dag. Jo, jeg har jo en penneven over nettet fra UK (Har mange… bla. fra USA og Japan). Sam, hedder han. Han er webdesigner og integrator, og han har tilbudt mig, at han vil til at sende mig hjemmesidemæssige opgaver over min mail, og når jeg så har tid og lyst prøve at lære de ting han nu sender. Så vil han så selvfølgelig hjælpe mig undervejs :D Det er bare en fed mulighed! Og han siger at vi ikke går videre til næste opgave, før jeg har mestret den seneste han sendte XD

… Jeg er for træt til at skrive mere… Så lidt brat slut… Men sådan går det jo….

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.