I forbindelse med vores praktikophold på Western Regional Hospital, i Nepal – et af verdens fattigste lande – har min rejsepartner/medstuderende og jeg, startet en indsamling. Indsamlingen går udelukkende til at indkøbe basal sygeplejeudstyr, som vi vil forære til hospitalet, hvorpå vores praktikforløb forgår. Nepal er som sagt et af verdens fattigste lande, og selv en smule kan derfor gøre en kæmpe forskel.

Vi håber du har lyst til at støtte vores sag, og dele budskabet. Du vil kunne følge med i indsamlingens udvikling hér, og læse med på microcut.dk under praktikopholdet, og dermed også se hvilken gavn din donation har haft.

Help us raise money to buy basic nursing equipment, which we will give to the Western Regional Hospital in Pokhara, Nepal, during our internship (10th of august – 12th of september), in addition to our free labor. Even a little can make a huge difference in one of the world’s poorest countries.

We hope you want to support our cause and share the message. You will be able to follow the development of the fundraise here, and read on microcut.dk during the internship, and see what benefit your donation had.

Hvordan donerer jeg? / How do I donate?

Du kan donerer til formålet ved at klikke Hér, og udfylde formularen. Beløbet du ønsker at donerer er valgfrit, og der er dermed ingen minimumgrænse. Donations navn, og beløb kan gøres anonym hvis ønsket.

You can donate to the cause by clicking Here and filling out the form. The amount you wish to donate is optional. Donations name, and the amount can be made anonymously if desired.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. […] Husk at tage et kig forbi vores indsamling! Du kan stadig hjælpe os, med at gøre en forskel. Selv 1 kr, har værdi i det lange løb. Du kan læse mere om indsamlingen hér. […]

  2. […] Der er 9 dage tilbage af vores indsamling af donationer, som har til formål, at støtte os i, at købe basalt sygeplejeudstyr, som vi kan medbringe til Nepal. Målet er næsten nået. Kig forbi hér. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.