Så er vi hjemme fra Østrig… Det var nu rart at sove i sin egen seng. Så snart jeg lagde mig ned, faldte jeg i søvn, og jeg sov tungt indtil 7.15 hvor jeg pludselig vågnede. Jeg lå så i 30 minutter, inden jeg faldte i søvn igen, og sov til klokken 9. Siden da har jeg været igang med at ordne hestebokse, bakke lidt ned, pakke ud fra ferien, været i bad mm. Lige nu sidder jeg så bare og venter på at Bøje kommer hjem. Han har været hjemme med Rebecca, og vi venter på han kommer tilbage med bilen, så min mor kan kører mig op til Nicki. Det er super dejligt at hun gider at hjælpe med det, så jeg kan sparer de penge. Jeg har jo ikke så mange penge at gøre med nu hvor jeg flytter.

Jeg glæder mig som en sindssyg til at komme op til Nicki :’D Jeg har jo ikke set ham i over en uge. Det har været hammer hårdt. Men gensynsglæden er jo så nok stor ;D haha… Jeg tror bare vi skal slappe af og hygge (som altid XD haha), og se nogle film. Jeg har lige fået Cry Wolf, og Final Destination 4. Jeg er godt nok lidt spændt på om det der 3D halløj der er med Final Destionation 4 er noget værd. Hmm. Men jeg må indrømme at jeg glæder mig mest til at se Cry Wolf :’D Det er sikkert bare en dum teenage gyser, men jeg ser altså frem til at se den alligevel ^^” Hvis jeg får tid kan jeg måske lave et review af filmene. Måske har Nicki endda lyst til at hjælpe. Det kan kun tiden vise XD (dramaaatisk)

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.