I dag er jeg kommet hjem fra Nicki. Jeg har været hos ham siden fredag d. 23/07-2010. Det har været dejligt. Jeg er ikke i tvivl om at jeg sagtens kunne være sammen med ham i længere tid… Men jeg er nu også glad for at være hjemme i min egen lejlighed igen. Jeg har fundet vej til min seng, hvor jeg halvt sidder, halvt ligger, og skriver denne blog. Jeg har tændt tvet, som pp DR2 viser noget om Göring. Jeg følger ikke rigtig med… Men lytter med. Det er hyggeligt at have lidt lyd i lejligheden. Ej det er pis… Jeg kan godt lide stilhed, men jeg prøver at overdøve min nabos forsøg på at spille bass. Han er virkelig elendig ^^” … Jeg behøver ikke lyd lige nu… Faktisk nok hellere ro. Ro til at hvile lidt i mig selv. Jeg har ikke været alene i over to uger, og jeg er først lige kommet ind af døren. Jeg er træt i hovedet. Men på en behagelig møde. Jeg er glad. Jeg har så mange dejlige ting som jeg har oplevet den sidste tid, som jeg kan tage op, og mindes.

Jeg stod vidst op ved 11 tiden. Eller der vågnede jeg ihvertfald. Jeg lå og puttede længe med Nicki. Det var sådan en dejlig fredfyldt morgen. Jeg havde pakket mine ting ned, dagen før, så der var ikke rigtig noget jeg skulle nå. Vi snakkede og hyggede, og jeg blev faktisk rigtig forkølet, da Nicki pludselig fik den (Må jeg uddybe med ordet ‘geniale’) idé at han ville masserer mine fødder, hænder, skuldre, ryg osv. osv… Wow det var lækkert! :’D Urh! Desværre var det meste spild af tid, for skønt Nicki formåede at fjerne mine nakke og skulder smerter som jeg havde tiltusket mig i løbet af natten, fik jeg dem tilbage igen, da jeg slæbte mig fra det ene sæde til det andet sæde i toget, fordi folk konstant skulle have min plads… Men det kommer vi til. Efter Nicki havde masseret mig, og det var tid til at jeg skulle med toget (omkring klokken 13), hjalp Nicki mig med at slæbe alt mit lort ned til toget. Vi fik sagt farvel. Det var underligt at skulle sige farvel. Jeg vidste at det var meget godt at komme lidt hjem – Men jeg havde også en instinktiv fornemmelse af at vi ikke ville komme til at se hinanden længe, og jeg derfor ville have et afsavn.

Jeg kom med toget… Og det var en forfærdelig tur. For det første kører toget hele vejen til København, så der er mange mennesker ombord, for det andet… Var der kun 3 vogne på toget -.-” Jamen hvad fanden tænker DSB på?! Derudover duede det system i toget som fortæller om pladserne er optaget ikke, så jeg formåede at sætte mig på optagede pladser 3 gange… 3 gange skulle jeg derfor slæbe mit lort rundt. Derudover fik jeg slynget en taske i ryggen, og skubbet til. Det var forfærdeligt. Rent kaos. Derfor fik jeg også ondt i ryg og skuldre igen -.-” Mega nederen.

Siden jeg er kommet hjem har jeg været på posthuset for at sende min godkendelse af optagelse på university college nordjylland. JA! Jeg er blevet optaget som multimedie designer! Jeg starter på uddannelsen d. 1 september, og jeg glæder mig! Det bliver så fedt! Jeg håber at jeg er egnet til denne uddannelse :) Jeg håber virkelig meget! … Derudover har jeg været oppe ved min storebror. Det var rigtig hyggeligt. Vi spiste sammen og hyggede. Eller… Vi gamede.. Han spillede Lol, og jeg spillede the sims 3 på hans kærestes computer ^^” Yay! Nu glæder jeg mig bare endnu mere til at få den nye computer så jeg kan spille the sims 3! … Men Palle blev desværre allerede træt omkring klokken 19:30, og ville i seng O_o … Yes he is weird :’D Så jeg måtte smutte hjem… Og nu overvejer jeg at sætte ‘Alice I eventyrland’ (tegnefilmen) på, som jeg har lånt af min brormand :)

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(1) Comment

  1. […] til at spille The Sims 3 på! Sidst jeg var derhjemme (d. 02/08 – 2010 – ‘multimedie designer uddannelsen! :D‘) lavede jeg en skaldet simmer ved navn Sadako, som var utrolig god til at male (og […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.