MIT ØJE KLØR! Ja… Det er selvforskyldt… Jeg glemte at tage min make up af inden jeg gik i seng. Jeg var så forfærdeligt træt da jeg kom hjem, så jeg spiste lidt havregryn, så ringede Nicki, og så snakkede vi kort, og så faldt jeg faktisk direkte i søvn. Jeg var helt smadret. Var nødt til at tage to hovedpinepiller da jeg kom hjem, og jeg er normalt ikke så meget for at tage alle mulige slags piller. Men det blev jeg simpelthen nødt til i går aftes. Jeg troede jeg ville sove godt nu hvor jeg var så træt, men det syntes jeg ikke rigtig jeg har gjort. Fra klokken 3 af, blev jeg ved med at vågne, og enten have det for koldt eller for varmt. Vågnede sådan helt op klokken 06:20, men tvang mig selv til at sove lidt længere. Jeg endte med at stå op klokken 10:00 (efter jeg havde ligget og læst, og set lidt tv). Jeg kravlede ud i køkkenet og lavede en kop tea, og har nu (logisk nok) placeret mig foran computerskærmen, for at skrible et par ord eller to ned. Men udhvilet føler jeg mig ikke, skønt jeg har sovet i mange timer.

I dag og søndag er de eneste dage i denne uge hvor jeg ikke skal arbejde. Jeg ville gerne sige at jeg så bare skulle nyde i dag… Men det kan jeg ikke. Jeg har en del jeg skal have ordnet i min lejlighed, så det er der ikke noget at gøre ved. Min lejlighed er endnu engang et bombet lokum. Jeg fatter simpelthen ikke hvordan jeg kan rode så fandens meget O_o … Men ihvertfald skal jeg have ordnet min lejlighed. Klokken 16:15 får min storebror så fri fra arbejde, og så smutter jeg over til ham. Vi skal spise aftensmad sammen, så det skal nok blive hyggeligt :’D Jeg ved ikke om han vil have mig over allerede når han får fri, men så kunne han bare lade være med at skrive i morges hvornår han fik fri! XD Desuden kan han jo bare sætte sig og game, og så kan jeg sætte mig og se tv eller sådan noget, hvis det er fordi han gerne vil have tid til dét. Hvis hans kæreste ikke er hjemme kan jeg endda måske få lov til at låne hendes computer til at spille The Sims 3 på! Sidst jeg var derhjemme (d. 02/08 – 2010 – ‘multimedie designer uddannelsen! :D‘) lavede jeg en skaldet simmer ved navn Sadako, som var utrolig god til at male (og kleptoman)… ;D Just so you know!

Jeg skrev for øvrigt i går at jeg ikke havde en computer efter torsdag – det er løgn. Eller det var ikke en løgn i går… Men fordi min kammerat ikke har tid på nogle af de tidspunkter på dagen jeg ikke arbejder, kan han ikke få den. Intet drama over det, heldigvis… Men det betyder som sagt at jeg har den lidt længere. Jeg tror måske at jeg skal aflevere den i slutningen af næste uge, eller sådan noget. Yes :D Og så er der faktisk en chance for at min nye computer kommer kort tid efter, for Bøje bestiller den MÅSKE i dag. Hvis han husker det ;D Det håber jeg at han gør. Jeg er total i gamingmode lige for tiden, og det eneste spil jeg har der kan kører på denne computer er Diablo II Lord of destruction, og det er jeg ved at få nok af ^^” Seriøst, min sorc er lvl 62… Så ved man bare at man har spillet det for meget. Og ja, jeg ved at det ikke er meget i forhold til alle mulige andre dedikerede spillerer, men så dedikeret til spillet er jeg altså heller ikke ^^” (NEJ JEG HAR LYST TIL AT SPILLE THE SIMS 3!!! FOR POKKER DA!)

Forresten… Gør jeg og overvejer at smide en uopfordret ansøgning ind til butikker som Arnold Busck, Fætter BR, Gamestop, eller en af de andre små butikker i Aalborg. Jeg er stadig rigtig glad for mit job i Føtex, men jeg er begyndt at syntes det er for ensformet, og jeg syntes der bliver ved med at komme flere og flere regler ind. Jeg syntes regler kan være godt, men nogen regler er også fuldstændig unødvendige. Jeg er nu glad for mine kollegaer osv. og jeg syntes også om ledelsen… Men jeg ved ikke om det er på tide at jeg prøver noget nyt? Jeg kunne bare godt tænke mig at arbejde i en mindre butik :) Men der følger ofte flere vagter med, og dårligere løn… Så jeg ved ikke helt. Det må overvejes.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.