Godmorgen bliver det så fra min side endnu engang i dag. Jeg har lige så lige rullet mig ud af Mr. Pillowman’s favntag (Læs evt blogindlægget; ‘Im a creepy girlfriend… Really… I am…‘, for bedre forståelse af denne sætning) og kastet mig ud af sengen, for at kravle hen over gulvet, til computeren som står på mit lille bord. Ej det er ikke helt rigtigt. Jeg stod faktisk op klokken 09:00, og har ordnet lidt småting siden, men lad os nu ligge ud ved begyndelsen, for det er jeg så evindelig god til. I nat gik jeg i seng omkring klokken 00:40 eller sådan noget. Nicki ringede lige og sagde godnat inden jeg gik i seng, så det var bare super skønt :’D Følte mig da helt forrædderisk da jeg puttede mig ind til Mr. Pillowman (I’m still creepy… And sick X_x). Men selv om at jeg var rigtig træt efter arbejde på daværende tidspunkt, kunne jeg simpelthen ikke falde i søvn. Jeg lå og vendte og drejede mig i evigheder – men selvfølgelig tog søvnen da over til sidst. Og endelig kunne jeg få lov til at sove hele natten ud! Hvor var det skønt! Føler mig langt mere udhvilet i dag, end jeg gjorde i går morges! … Der var dog det minus at jeg faktisk havde sat mit ur til klokken 10:00, fordi i dag er den eneste dag jeg kan sove længe i denne uge (I morgen skal jeg op omkring klokken 06:00 -.-” og så møder jeg endda meget for tidligt ind på arbejde, men der er åbenbart ingen busser der passer her i sommerperioden. Damn you NT!! >.<) men alligevel valgte min krop at vågne klokken 08:00, og nægte mig mere søvn. Flot krop. Jeg var godt nok lige en kort periode desperat efter at falde i søvn, men efter en time uden held, gav jeg op og stod op. Siden da har jeg været i bad, plukket øjenbryn, og fundet min vej hen til computerskærmen, så jeg kan skrive denne fantastiske gang sludder!

Jeg skal heldigvis først møde på arbejde klokken lidt i 16:00, og min vagt er gudske tak og lov allerede slut klokken 19:30 i dag. Det betyder at jeg har et par dejlige timer foran mig… Som jeg tror jeg vil bruge på at støvsuge, og tørrer lidt af, så Nicki ikke dør af stress når han kommer i morgne ^^” Haha! Jeg er et rodehovede, og han har rengøringsvanvid, sikke et par! Ej det er vel sundt nok at være lidt forskellige :) Det må det være, for Nicki og jeg har det fantastisk sammen. Vi har jo så været sammen i 8 måneder nu, og jeg syntes kun vi får det bedre og bedre sammen dag for dag. Nu håber jeg ikke at jeg lyder for meget som en dum, naiv teenage tøs, der hverken kender til det ‘at elske’ eller forstår signalerne om dette virkelig er ægte. Men så spørg jeg bare… Hvornår går man egentlig det? … Jeg elsker min kæreste og det vil jeg ikke lægge skjul på. Jeg ved man er sygt sårbar og kan virke utrolig dum senere ved at smide den slags her ud på nettet, men min blog er minder for mig som jeg ellers ville have glemt, og jeg vil helst ikke glemme hvad jeg føler i dag, og har følt de sidste 8 måneder.

… Hovsa… Vi kom lige lidt på afveje dør ^^” … MEN udover støvsugning så tror jeg også at jeg vil se lidt mere Band Of Brothers. Jeg elsker simpelthen den serie! Så to afsnit i går aftes inden jeg lagde mig til at sove. Det var helt nostalgisk at se dem igen, og jeg har konstant lyst til at sætte et afsnit mere på, og se viderer. Det tror jeg også jeg går herefter, for jeg syntes ikke at jeg kan være bekendt at begynde at støvsuge før omkring klokken 12:00-13:00 stykker. Hvis der nu er folk i bygningen som har ferie og sover længe :) … Nå jeg syntes ikke jeg vil lukke mere gylle ud. Hav en dejlig dag folkens :D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.