Pueha… Der er godt nok en del at tage sig til. Lige nu er vi i gang med en ‘blå bog’, i skolen. Teknisk set er det et online-portfolio. God idé – Men jeg er bare super meget bagud. Jeg har endelig fået en idé til hvad jeg skal lave, men jeg skal have taget en del billeder for at kunne få det realiseret. Baah. Men så må vi håbe at idéen trods alt virker. Jeg glæder mig til at komme ordentlig i gang. Men jeg har som sagt også meget at give mig til. Udover at jeg skal kode hjemmesiden, skal jeg også lave den grafiske del, plus lave en tre siders synopse X_x … Wow! Så slapper vi nok lige lidt af ;D … Nåååja… Plus en fremlæggelse… Og det hele skal være klart på torsdag X_x … Ehhh… *dies* … Ej det er super fint ;D Jeg har fået en idé, og Nicki har også kommet med nogle inputs, så nu tror jeg at jeg er klar til at gå i gang med den kreative process.

Jeg er virkelig sløj til at skrive blogge for tiden – Fyehaa! Simone dog!! … Men jeg syntes nok at min lille indledning til denne blog har kunne fortælle HVORFOR jeg ikke er så god til at få skrevet blogs osv… Okay jeg har ikke nogen undskyldning for lørdag og søndag ^^” … Eller lørdag var jeg til min mormors fødselsdag. Det var hyggeligt. Men vi kom først rimelig sent hjem, for vi tog også lige en tur forbi min morfars grav. Det var hårdt. Det lang tid siden jeg har været der. Men det var også dejligt. Jeg vil have nogle blomster med ud til ham næste gang… Hey! … Der havde jeg sørme også en undskyldning… Men så søndag… Lavede jeg ingenting XD … Vi var lige ude og handle noget hårfarve ind i Føtex fordi de havde tilbud (2 for 1’ens pris). Men det er jo ikke helt en undskyldning for ikke at skrive blog ^^” Så meget af dagen tog det jo ikke. Men for at være helt ærlig… Så oooorkede jeg ikke XD

I morgen står den så på skole og arbejde. Men i morgen er også en LIDT særlig dag… Men det vil jeg afslører i min blog i morgen, hvorfor den er ;D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.