Præsentationen gik over al forventning! Jeg nåede at rette fejlen med overskrifterne, og det hele blev faktisk okay. Feedbacken var udelukkende positiv :’D Det var så fedt. Min lære gik endda så vidt at sige at han var lidt rørt, og at mit hjemmeside var så enkel, og god at jeg sagtens ville kunne bruge den som mit portfolio resten af uddannelsen :D Det var så fedt! Hold da op hvor var jeg glad for at den var på så højt niveau. Syntes ikke selv at jeg vil bruge den som mit portfolio resten af tiden. Når jeg lærer flash tror jeg at jeg vil lave et awesome portfolio. Men der var også rigtig mange andre i min klasse som var rigtig dygtige – Specielt en dreng fra min klasse havde lavet et rigtig professionelt stykke arbejde. Det var ude over alle forventninger! Og dog… Havde lidt forventet at han sagtens kunne lave det. Men det var over alle lærenes forventninger. Godt han var den sidste der skulle fremlægge :) …

Nu er jeg så på vej op til Hjørring. Det er lang tid siden jeg sidst har været deroppe. Nicki har været så sød til at komme ned til mig i stedet. Men jeg glæder mig lidt til at komme til Hjørring i stedet. Han har indvilget i at hente mig ved toget, helt uden overtalelse :D Det er fedt! Glæder mig så meget til at fortælle ham om min fremlæggelse. Og til at se ham i det hele taget. Og til at skulle spise den frosne china-box-ting han har til mig, som jeg kan få til frokost! :D Yummy! Nogen der opfatter hvor opstemt og glad jeg er lige nu? Ej men det har også bare på alle måder været en rigtig god dag. Og for én gangs skyld en dag uden lektier for. Halleluja! Jeg er også ret ør i hovedet efter alle de fremlæggelser, så jeg må indrømme at det er meget dejligt at man kan komme direkte hjem til kæresten og slappe af.

Bummelum… Jeg tror jeg vil sætte mig tilbage i sædet og bare håbe på at toget snart kører (2 minutter), og måske tage mig en bette lur. Ej det går aldrig godt. Så ender man med at vågne 3 stop forsent… Stress XD … Jeg ville heller ikke kunne falde i søvn lige nu. Er alt for oppe og køre og glad… Selv om jeg som sagt samtidig er lidt ør. Mystisk.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.