Fik ikke skrevet blog i går. Shame on me. Men det var fordi jeg skulle skrive en interesseanalyse i går aftes, og da jeg så var færdig kom jeg til at putte med Nicki, og se Station 2, og jeg blev simpelthen så hurtigt træt, så jeg endte ud med at lukke computeren ned… Jeg skammer mig XD …

… I dag kommer til at stå på arbejde. Jeg må indrømme at jeg virkelig ikke orker -.-” Waa! Jeg har også mega ondt i ryggen, og arg! Jeg har bare lyst til at være sammen med Nicki i dag ^^” Han var så sød og dejlig at se på i morges da jeg stod op. Jeg ved ikke… Jeg havde bare sådan en lyst til at passe på ham. Jeg var også sådan helt… Ny forelsketagtigt ^^” Jeg er blevet en komplet wuzz. En rigtig tøset pige, på det punkt. Jeg skammer mig endnu engang en lille bitte smule ^_^” Ehh… Men det er også lidt rart når man giver sig selv lov til at føle sådan. Det er på en eller anden måde en smule skønt… SÅ… Nu tager vi os lige lidt sammen. I dag skal jeg som sagt på arbejde. Det er heldigvis ikke så længe. 15.45-20.15. Efter arbejde skal jeg hjem og have noget at spise, tage opvasken, og tømme tøjstativet, for det tøj som jo nu er tørret. Så er dét klaret, og så skal jeg ikke tænke mere på det når jeg får en masse lektier for i morgen XD og ja det gør jeg virkelig seriøst, for jeg skal nemlig kode hjemmesiden som skal være en del af vores produkt. Men den er ikke blevet designet endnu, for det er ikke mig der står for det men Zenia. Det er jeg glad for, for jeg er simpelthen så uinspireret i dag, og det er jeg jo nok også de næste par dage.

I morgen kommer Nicki så :) Men vi begge to skal lave på vores opgaver -.-” men det er der jo ikke noget at gøre ved. Det er dejligt bare at være sammen. Det vil jeg sætte mig til at glæde mig til resten af dagen… Hvor er jeg dog herligt patetisk.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.