I dag har været en ret syret dag… Derfor vil jeg ikke skrive nærmere omkring den. Der er alligevel ikke noget at fortælle… Jeg har fundet ud af at det kan være meget svært at have tiltro til menneskeheden. Nogle mennesker forstår bare ikke at være… Menneskelige. Hmm. Men det må de ligge og rode med. Det er bare ærgerligt at det skal gå ud over alle os andre. Faktisk ganske enkelt forfærdeligt. Men det må være det. Jeg håber at dette kan reminde mig om at man altså ikke skal forvente noget godt i alle mennesker. Langt fra. Flere mennesker er ganske skuffende i sidste ende. Der er godt i de fleste… Men nogen gange har folk bare en mørk side som overskygger den lyse en smule for meget. Hm.

Nåeja, så fik jeg ordnet min HTC smart telefon i dag. Jeg lavede en fabriksreset. Nu virker den endelig igen… Men hvis der bliver problemer med den igen går jeg altså ind med den. Men lad os nu se. Håber den er i orden nu… Nicki kom tilgengæld til at smadre hans mobil i dag XD Doh! Vi er ikke for heldige med det forbandede teknik, er vi vel? ^_^ Nåja, det går jo nok, han har lånt en telefon af mig ;D … En gammel men funktionel sag. Men den er trods alt bedre end den han havde før. Selv om han er ked af at miste sin egen…

Lige nu ligger vi og ser Ringu 2. Det er lang tid siden at jeg har set de gamle asiatiske The Ring film. De er ikke særlig gode XD Men Nicki købte dem i dag. Og så vidt jeg kan forstå er han skuffet over at filmene ikke er så gode som bøgerne? Men ellers lyder det da til at han syntes de er ganske udemærket… Nå den nærmer sig slutningen, filmen, og det samme gør denne blog. I må have en skønno dag ;D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.