Vi lavede flash i skolen i dag… Det vi lavede var latterligt nemt, og vi fik sygt langt tid til de forskellige ting… Sååååeee… Jeg sad og skitsede lidt. Det er ikke en god tegning. Der er mange fejl ved den, men selve idéen vil jeg bygge videre på når jeg får tid :’) … Men lige for tiden tror jeg at der kommer mange lektier. Vi skal have lavet 7 bundne opgaver i løbet af denne uge, men jeg er blevet færdig med min første heldigvis. NÅ – Her er min lille army-tøs!


Klik på billedet for at se det i stort.

Ellers har Nicki og jeg bare hygget her til aften :) Vi har fået lækkert mad, og besluttet os om at skulle tidligt i seng. I morgen skal Nicki hjem. Jeg kommer til at savne ham en smule, tror jeg… Nu har jeg jo helt vænnet mig til at være sammen med. Men jeg skal allerede op til ham fredag. Han har arrangeret noget for os lørdag :’D !! Jeg ved ikke præsic hvad, men jeg glæder mig virkelig <3 Tænk at han gider at arrangerer noget for lille mig :). Elsker at få arrangeret ting for mig… Men nu sludre jeg vidst lidt ^_^ Jeg vil slutte af, og vende stærkt tilbage i morgen.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.