Jeg er lidt stolt ^_^ Er der nogen som husker at jeg skrev om et portfolio jeg skulle lave i skolen? (D. 28 / 11 – 2010 – ‘Vi mødte hinanden d. 28 /11 – 2009‘). Nå ja; i hvert fald spurgte min lære i dag mig om hun måtte bruge mit portfolio som eksempel for brobyggerne som skal være på linjen de næste par dage, og til nye elever i fremtiden :D SÅ fedt! Jeg er bare så stolt ^_^ Det var kun Eriks og mins hun skulle bruge. Ihh. Hun sagde det var fordi vi havde lavet så gode, originale og personlige hjemmesider. Jeg ved godt det nok bare er mig der tager det for højtidligt, men jeg elsker som så mange andre, når mit arbejde bliver værdsat :)

Nå men det har faktisk været en rigtig god dag i dag… Erik og jeg har fået rigtig god solid kritik for det logo vi har konstrueret. Det er fedt! Så føler man at man har noget at arbejde videre på.
Efter skole tog jeg jo på arbejde. Det gik fint nok. Får altid hovedepine af det skarpe lys som vi sidder i… Så jeg er helt wasted lige nu… Hvilket betyder at jeg faktisk ikke orker at skrive en lang roman af en blog… I stedet vil jeg dele en sang med folket, som jeg forelskede mig i går, og dernæst finde i seng. Sangen hedder ‘Solitaty Ground’ og er med ‘Epica’. Ufattelig smuk. Men det må man jo selv bedømme ^_^ Jeg har i hvert fald forelsket mig i flere af deres numre. Men nu er jeg jo også helt vild med den genre. Men forsangeren (hun hedder vidst Simone ;D) har simpelthen en unik og fantastisk stemme Ö!

 

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.