Jeg kom i skole… Men rask var jeg ikke Ö! Åh gud hvor havde jeg en forfærdelig nat med opkast og ondt i maven :( … Det var godt nok bare super nederen… MEN… Jeg er nogenlunde oven på nu. Efter jeg havde været i skole, tog jeg op til Nicki, og der har jeg så ligget i sengen indtil nu (ligger stadig i sengen XD) … Nicki sidder og spiller Naruto ultimate ninja storm 2, og jeg spiller Naruto Arena. Her senere skal jeg spille i mod ham… Selv om det er lidt fesent. Jeg kan jo overhovedet ikke spille spillet O_o Spiller jo aldrig play station, og da slet ikke play station 3… Har jo ikke selv en… Men han elsker jo spillet, og kan godt lide at spille mod andre, så hvis det kan gøre ham glad… Så spiller vi da et par gange (indtil jeg er alt for træt af at tabe ^_^”). Generelt er jeg ikke en dårlig taber, men det er jo heller ikke sjovt at spille et spil, som man bare ikke kan vinde, vel? O_o Altså i længden… Men jeg må indrømme at spillet er super flot Ö! Og jeg kunne virkelig godt tænke mig en playstation 3, alene for at kunne spille Naruto Ultimate Ninja 1 og 2, for mig selv ^_^ (OG SÅ JEG KUNNE BLIVE MEGA GOD TIL DET OG TÆSKE NICKI I DET!!! *host*).

Ellers står aftenen på hårfarvning ^_^ Mit hår trænger lige til en omgang. Glæder mig til at få det dejligt mørkt igen. Ellers vil jeg bruge lidt tid på at plukke øjenbryn (MÅSKE), fjerne neglelak – og ligge en anden farve, og så vil jeg gå tidligt i seng :D Skal være helt frisk til i morgen. Vi skal jo i biografen og sådan noget. Og Nicki giver slik, sodavand og hele molevitten :’D!! YAAAY!… Og nu har jeg jo ikke rigtig fået noget at spise de to sidste dage, så nu er jeg mega sulten (især efter nuggets som vi skal have til aftensmad i morgen ^_^” Ihhh!)… Ej ikke mere snak om mad! Når jeg er færdig med det game i Naruto-arena som jeg er i gang med (som for øvrigt går helt vildt elendigt lige pt -.-“), så vil jeg gå over og lave mig en toast! :’D (mad, mad, maaad <33)

Fremlæggelsen vidste sig at være mega nem… Så vellykket kan vi godt kalde den ^_^ … SLUUT!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.