Yay :D Det bliver en rigtig god aften! Nicki er til julefrokost, så han hygger sig, og jeg får besøg af Erik, så jeg kommer også til at hygge mig! … Faktisk hygger jeg mig allerede. Jeg har skrevet lidt til rapporten… Og Erik har skrevet en masse… Så det er bare dejligt. Jeg føler at hvis jeg skriver en masse i morgen, så skal vi nok nå det. Hjemmesiden er blevet færdig, og vi har også lavet layoutet for rapporten… På multimediedesigneruddannelsen er det jo ikke nok bare at skrive en rapport, den skal jo også være flot og alt muligt XD

Nå men det dejlige er at Erik kommer her om… En time cirka… Og så skal vi lave lækre pepperonipizzaer :D Yay! Jeg har bundene, pizzasause, og osten, og så kommer han med pepperonien. I mens vi spiser, regner jeg med at det står på film ^_^ Yay… Der er en masse film vi skal se og jeg glæder mig. Det er lang tid siden jeg har haft en hyggeaften med en ven. Jeg har faktisk savnet at have det forhold til et andet menneske i klassen som jeg fx. havde på HF med Rasmus… Rasmus og jeg er forøvrigt stadig venner, men vi har desværre ikke så nært et forhold som vi havde engang. Faktisk ses vi kun meget sjældent… Men sådan går det jo tit. Intet nyt i det. Men pointen er at jeg er glad for at jeg har en kammerat i klassen som jeg kan sætte mig og stene og se film med… Og han er en rigtig god ven… For han medbringer slik XD Haha! … Så sørger jeg for en sodavand ;D

Jeg ser frem til en dejlig aften med masser af film ^_^ Resten af verden må have en fantastisk weekend… Men skal nok blive dejlig… Selv om lørdag står på rapportskrivning og rengøring, og søndag på arbejde.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.