Pueha, for satan da! Hvor er der dog koldt udenfor! XD Arg! Vi har lige været udenfor og tage nogle billeder vi skal bruge til vores skoleprojekt. Mine tæer er bare iskolde, og våde XD Mine støvler var åbenbart ikke vandtætte. Jeg var ellers hjemme og tage et par ekstra strømper og alt muligt på inden vi tog afsted videre… Men jeg må indrømme… Selv om det er koldt og vådt, og på mange måder træls… Så er det hele også lidt hyggeligt :) Jeg glæder mig faktisk til jul i år. Det bliver dejligt at kunne give Nicki sin gave, og rent faktisk se hvordan han også reagere på den :) … Ville jeg nok alligevel… Men så kan han da åbne den på selve juleaften :D MEN med det samme, julen er slut… Har den sne bare af at skride ;D

Resten af dagen i dag står på at lave lidt på skoleprojektet, og ellers står den på arbejde. Det er ikke så meget det at være på arbejde der er træls… Det er mere det med at skulle rejse frem og tilbage jeg ikke orker. Men det bliver godt med nogle penge. Jeg er helt flad lige i den her måned “/ … (godt jeg allerede har vodka og champagne til nytårsaften XD Så er det ihvertfald ikke en uforudset afgift)… Jeg skal også arbejde i morgen. Det er dog for Plus-Bolig. Jeg skal serverer æbelskiver og glögg ^_^” SÅ det er super nemt… Og det tager nok kun en 4 timer… Jeg skal jo være der ude til at rydde af efter dem også, osv… Og nåååeeja.. Så skal jeg også arbejde fredag, lørdag, søndag -.-” Wuhu…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.