Jeg er bare så vanvittigt træt :( … Ville have kodet på vores projekt i dag. Men jeg tror ikke jeg kan. Jeg er alt for træt – Vil dog lige prøve at kigge på det. Måske kan jeg tage mig sammen ^_^ … Men de sidste tre dage har jeg siddet ved den travleste kasse i Føtex, og er virkelig helt smadret! Har også ca. arbejdet i 20 timer på kun 3 dage… Men nok om arbejde! Jeg gider ikke tænke mere på arbejde før på tirsdag… Hvor jeg igen skal arbejde XD Haha! Ej det bliver fint nok, jeg skal have en samtale med min chef på tirsdag… Det skal man 1 gang om året. Jeg er sikker på at det nok skal gå rigtig godt :)

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.