De næste par dage bliver intensiv projektarbejde. Vi er faktisk blevet færdig med stort set hele siden i dag :) … Den skal være helt færdig i morgen hvor den skal testes på nogle repræsentative personer. Det skal nok blive fint at få overstået. Så kan vi også få skrevet testdelen i opgaven… Ja pueha… Nu er det snart slut med al den herlige kodning… Nu skal vi snart til at skrive -.-” … Det vil jeg bare gerne have overstået. Det er også derfor de næste par dage bliver intensive. Vi skal også have printet senest mandag. Så det er bare om at gå amok, så vi også kan holde lidt weekend ;D Jeg er heldigvis færdig med dagens lektier så jeg kan godt slappe lidt af nu :)

Jeg er forøvrigt også i gang med et nyt layout som skal op engang efter julen… Eller nytåret… Hvornår det nu bliver færdigt. Har jo ikke så meget tid for tiden til at arbejde på det.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.