Byd min nye kæmpe dreng velkommen :) Hans navn er Largo. Han er fra 2004. Nu fik jeg lige taget lidt billeder af ham. Han er i en smule forfalden, og sølle, stand – men han skal nok blive pænere når han får taget på, ordnet tænder og hove, og ikke mindst får nogle muskler. Han skal nok blive fin :) Han bliver aldrig en smuk, smuk hest. Men det kan jo være lige meget ^_^ På trods af at han er hingst, skal han ikke umiddelbart bruges til avl.

I dag havde jeg ham ude på staldgangen og striglede ham. Han er ikke meget for at stå bundet, men klarede det rigtig fint. Han skal vænne sig til flere almene situationer som han enten ikke er vant til, eller haft ubehagelige oplevelser med. Han skal nok blive en rigtig fin hest.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.