Jeg kan kun sige at jer et utroligt forkælet pigebarn. I dag fik jeg så mine sidste gaver, og jeg kan ikke sige andet end at de er dejlige :) Hvad vigtigere er, er at folk har været så søde, og fejret mig på fantastisk manér ^_^

Jeg fik en masse dejlige gaver, og alle sammen er desværre ikke på billedet, da det blev taget i morges, før jeg fik de sidste gaver… Men så er det jo godt at jeg også lige kan liste det op ;D:
– Sikkerhedsvest
– Underlag
– Lammeskindspad
– Softshell jakke
– John Walker tøjler
– Grime
– Matas gavekort
– 200 kr
– Rakkelette
– Trense

Så ja… Helt igennem fantastiske gaver :) .. Men i dag var det faktisk ikke mig der blev fejret, men min stedfar ^_^ Han har først fødselsdag mandag, men vi fejrede hans 50 års fødselsdag i dag. Det er jo lidt nemmere når det er weekend. Så ja – Fantastisk dag!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.