Så er vi startet! September blog challenge! Dagens emne er “Hvad forløb perfekt ved din dag?”. Et dejligt emne må jeg sige. Ikke alene tvinger det én til at tænke positivt, men det får også en til at tænke ens dag igennem og finde de små, og store glæder ved ens hverdag.

I dag var det der gik bedst (og egentlig det eneste der har gået helt som det skulle i dag), at jeg endelig efter snart et år (siden 1. oktober sidste år), har kunne ride på min dejlige hest Lady! Hun er nemlig kommet sig ovenpå min sin skade!

IMG_0636
Det gjorde mig så glad at jeg næsten kunne græde, at jeg endelig kunne skridte et par minutter rundt på banen (for mere var der desværre ikke i det, da det kræver en del genoptræning at komme igang igen) igen.

Alt gik simpelthen perfekt, og Lady var simpelthen så sød, glad og afslappet. Det var simpelthen en fryd! Jeg har jo savnet at nyde naturen fra min egen hests ryg. Jeg har jo været så heldig at jeg har kunne låne andres heste, så min ridning ikke har været gået helt i stå, men det er simpelthen bare ikke det samme.

Jeg glæder mig til at komme igang med begge mine heste nu! Jeg har afgjort motivationen, nu hvor Lady er kommet sig! Det har været et frygteligt år, og der har været flere gange hvor jeg har tænkt, at nu var det nok ved at være ovre med hende, fordi hun afgjort ikke trives med at tulle rundt på folden og lave ingenting, og fordi jeg har været bekymret for om hun har været i for mange smerter. Heldigvis er hun en stærk gammel tøs, og har trukket sig igennem det hele til UG og er nu igen, ved at være fit for fight!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Hvor er det dejligt at høre at hun er frisk igen! Så mange kram til jer begge :D

    1. admin says:

      Tusind tak søde! <3 Det er bare SÅ dejligt at det endelig går den rigtige vej <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.