Hver 10. uge. Det er så ofte jeg går til eksamen. Det er trættende. Godt nok har vi så kun én enkelt eksamen ad gangen, men i forhold til den måde jeg forholder mig til eksamener på, så ville jeg hellere have 2-3 stk samtidig, hvert halve år.

Hver gang jeg står foran en ny eksamen, plages jeg af søvnløshed, øget appetit, ubehag i hele kroppen, hjertebanken, og i det hele taget føler mig ved siden af sig selv. At det denne gang er mere end bare trivielt at sidde og læse om, hvor vigtig søvnen er, og hvor skrøbeligt sindet egentligt er (ja – jeg skal til eksamen i psykiatrien), er næsten ikke til at bære.

Sædvanligvis læser jeg i døgndrift,  i en uge, op til en eksamen. Det har jeg ikke kunne de sidste par gange. Min koncentration har simpelthen ikke været til det. Alligevel er det dog gået godt de sidste par gange, så det krydser jeg også fingre for at det gør denne gang, trods jeg kun har læst lidt i dag og i går.

Det må briste eller bære! Ønsk mig held og lykke!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

 1. Glæde og lykke med eksamen, den klarer du fint!

  Der er ikke noget der truer forude, det er bare endnu en adgangsbillet mod dit voksenliv og karriere. Ikke så mange sure miner, min kære <3

  1. admin says:

   Hihi! Det er bestemt ikke sure miner XD Bare præsentationsangst! Du kender mig søde! Jeg vil så gerne høste de høje karakter. Jeg ved det INTET betyder i det lange løb… Men føler bare der er sådan en forventning til mig XD
   Det gik jo heldigvis som det skulle ^^”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.