Nogen husker måske indlægget fra d. 05/12-2012; ‘Ikke så ringe endda‘, hvor jeg skrev om nogle ting, der ikke ville være så ringe, at få i julegave. Nu er det sådan at jeg har verdenssødeste mor og stedfar! De har givet mit én af gaverne på listen. Bare fordi de er søde!

Her er nemlig tale om to sæt dejligt sengetøj fra Ikea! Orv hvor er jeg bare glad! For det er virkelig noget jeg har ønsket mig længe! Og det faktum, bare at få sådan en dejlig gave ud af det blå – jamen så bliver det da ikke bedre! ^_^

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(13) Comments

 1. Helt officielt foregår det også kun i november, det glemte jeg lige at få med – der er skrivecafé og ting rundt omkring, så man kan møde andre deltagere :) Der er også noget i juni eller juli.
  Helt klart værd at tjekke ud!
  //Louise

 2. admin says:

  Nåja, det gør jo ikke noget i år :D
  Men det vil jeg altså se om jeg ikke kan være med til næste år. Men er det kun for Århus og omegn?

 3. Nope – det er hele verden over :)
  //Louise

 4. Tak tak ;-) Rigtig flot senge tøj… :-D

 5. Haha. Jeg synes det er så fedt at flere og flere danskere er hoppet med på serien. TV3 har jo ikke ligefrem givet den de mest fantastiske vilkår hvad angår at skaffe sig seere og fans, men det er sjovt og se som folk har opdaget den. Jeg startede for flere år siden, da den kun havde kørt to sæsoner og der var bare nada mennesker herhjemme der kendte den. Og så er det ellers lige så stille vokset. Weee. :)

  Det var i øvrigt en super fed weekend. Er man virkelig dedikeret fan, SKAL man næsten bare opleve det. :)

 6. admin says:

  Louise: Ej hvor fedt! Så skal jeg helt sikkert være med næste år! Jeg elsker at skrive.. Men det plejer godt nok bare at blive til noveller ^^” Skal det være en roman eller kan man godt lave en novelle samling i stedet? Ej nu skal jeg nok lade være med at plage dig mere… Jeg kan jo lige nærlæse det fine link du gav mig :D

  Anne-Sofie: Tusind tak! Det er blåstribet på den anden side ^_^” Er bare helt tosset med det! Er så glad for at jeg bare fik det ud af det blå :)

  Eeyorenyk: Nicki, min kæreste, har set det i alle de år jeg har kendt ham i hvert fald – så han har i hvert fald fulgt serien i 3 år… Jeg har også været tvangsindlagt til at se et par serier ;D Haha! Jeg kunne godt lide den første sæson jeg så – men jeg bryder mig ikke rigtig om det forhold brødrene har indbyrdes; så jeg hoppede rimelig hurtigt fra igen :) Men sådan er man jo så forskellige (og jeg får også tit afvide at jeg har en lidt sjov smag ^^” Heh)…

  Men jeg kender alt til det, at man gerne vil deltage i den slags hvis man er hardcore fan XD … Sådan har jeg det med så meget andet. Men mange af de konferencer og skidt jeg gerne vil til, forgår desværre i Japan :( Det er lige dyrt nok…

 7. Ja, det er jo desværre sjældent at vi holder den slags i Danmark, så det bliver hurtigt dyrt.
  Jeg ved at den convention jeg var til har en form for europæiske “søskende”, men det er et helt andet selskab der står for det, færre skuespillere er med og det er under helt andre forhold, så der stod jeg af. Især da jeg hørte at flere af skuespillerne havde boycuttet dem pga den behandling de fik. :(

  Men jeg vil sige nu, at det var hver en ære værd! Jeg håbet virkelig at jeg vil kunne komme af sted igen en dag, mit håb er 2014, hvis jeg kan nå at få sparet op til det. Det var virkelig helt fantastisk …

 8. admin says:

  Ej det var da også træls. Så var det jo godt du ikke tog afsted. Man gider da ikke at støtte op om noget, som ikke er ordentlig for dem det hele jo et eller andet sted handler om…

  Fik du så en masse goodiebags med derfra? :D Fan-tingel-tangel og sådan! Det kunne i hvert fald være mega fedt ^_^

  Hold da op – hvis du vil afsted to gange, så må det have været noget ganske særligt :) Er det virkelig noget de holder hvert eneste år?

 9. Njah, altså man FÅR ikke noget på de her conventions. Udover oplevelserne. ALT koster penge, det må man give dem at de har forstået at udnytte. På den anden side har jeg det også sådan, at de nok ikke er helt billige at afholde og det skal jo ligesom hænge sammen. ;)

  Jeg har lavet flere indlæg efterhånden, hvor jeg har vist frem hvad jeg fik, hvad tingene kostede og hvordan de fungerede. :) Men jeg fik købt “lidt” ja. :) Jeg har et armbånd og tre par øreringe, som jeg er enormt glad for. Samt en t-shirt og en kalender for næste år. Derudover betalte jeg for at få taget tre billeder med skuespillerne, hvilket var DYRT, men en KÆMPE oplevelse – Og igen; alle pengene værd.

  Jeg ville rigtig gerne af sted igen. Det var virkelig stort og virkelig specielt at “få lov” til at være med til. Der er så mange andre piger der bruger pengene på at shoppe Marc Jacobs, Gucci eller whatever. Eller folk betaler en formue for at spise på en eller anden svinedyr restaurant med to stjerner. Den slags går jeg så til gengæld ikke op i, men betaler derimod glædeligt så mange penge for en weekend med min store “besættelse”. :P

 10. Det er jo lige dét! Man går jo ikke ligefrem rundt og reklamerer med sine følelser omkring december måned, når alle mennesker i nærheden er så juleglade, at de er julegale. Der er en del, i hvert fald i min omgangskreds. :P

  Jeg er næsten lettet over at skulle skrive SRP i december måned, fordi det betyder jeg ikke bliver tvunget til at høre på julemusik konstant! (det skete i hver pause) men efter at have tænkt sådan, tror jeg næsten, at jeg ville vove mit skind og hellere pines med julemusik og julelege end med >>vigtig<< opgaveskrivning.

  Dejligt med nyt sengetøj. Jeg elsker selv følelsen af, hvor blødt og rart det føles efter at have lagt nyt lagen på sengen og betræk på dyner og puder. Der er til gengæld en hær af puder hos mig, så intet matcher som sådan, hvilket er lidt trist, når sengetøj (generelt?) kommer i sæt af én eller to.

 11. Aller først; Tusind tak for din kommentar på min blog i torsdags! Det var sødt af dig :)

  Hvor er det lækkert det sengetøj!! Og de bedste gaver er faktisk ofte dem man ikke forventer at få :)

 12. Lækkert bare sådan at få gaver ud af det blå!

  1. admin says:

   Ja det er jeg også super glad for! Det er ikke så tit det sker – men så ville det magiske nok også gå af det ^_^

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.