… Er blevet opfyldt! Dem som har fulgt min blog, ved måske at min mor har været meget syg, pga. hjernebetændelse. Hun har kæmpet med skaderne efter, i lang tid nu. Det har været en hård og lang kamp for hende, men hun har altid haft modet oppe. Min mor er en kvinde, som kæmper for det hun vil! Hun har altid arbejdet røven ud af bukserne, så hun har kunne forkæle sin familie, og rejse. Det at hun pt. ikke kan arbejde har pint og plaget hende, så grueligt, og det har været hårdt at se hende kæmpe kampen om at komme hundrede procent tilbage, alene…

Men nu er det sket! Hun er blevet godkendt til genoptræning inde på hjerneskadecentret! Hendes liv vil aldrig helt være som før, men jeg er sikker på at hun nok skal komme tilbage ogkunne de samme ting som før! Det faktum at hun nu kan få hjælp til at få genoptrænet de svagheder, hun har fået sig efter sygdommen, er helt fantastisk! Jeg er så glad og lykkelig! Mit største ønske i år er blevet opfyldt og jeg kunne ikke bede om mere! TAK!

Min mor er nu på vej ind til den første genoptræning nogensinde… Mine tanker vil være med hende, og jeg håber de bringer hende endnu mere styrke. Jeg ved at viljen er hos hende, og hun fortjener denne mulighed!

Min smukke mor, sammen med min storebror, til min mors bryllup.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(15) Comments

 1. Åh, det gør mig glad at høre! Hvor er det dejligt, at hun er blevet godkendt til det. Det lyder til, at hun er en stærk kvinde, som helt sikkert skal komme igennem det :)
  Tillykke med det!

 2. Hvor er det da dejligt!

 3. Hvor er du sød… elsker dig min pige

 4. Alle gode tanker herfra! Det er fantastisk!

 5. Hvor er det dejligt at høre :) Kan slet ikke sætte mig ind i, hvor dejlig en lettelse og fremtid det må være for dig og din familie og hvor er jeg bare glad på jeres vegne :)

 6. Sikke et rørende indlæg!!
  Hvor er det bare dejligt for både hende og jer som pårørende!! Held og lykke med det :)
  Og hvor er hun bare fin til sit bryllup!

 7. admin says:

  Tusind tak alle sammen!
  Hun har siden fortalt, at det var rigtigt hårdt at være til genoptræning – både fysisk og psykisk. Men hun er glad for, at hun får den hjælp hun gør, og hun kæmper med al den kræft hun har :) Hun er heldigvis en stærk kvinde, og jeg er sikker på, at hun nok skal komme godt ud på den anden side! Men selvfølgelig koster det nok stadig mange tårer, for både min mor, og os pårørende…

 8. Det er hårdt, og det tager tid. Min far har også haft en blodprop i hjernen og ved godt hvordan det er som pårørende.

  Håber alt det bedste !

 9. Tillykke med din mor! Dejligt, at hun kan komme til genoptræning <3 Jeg har så meget respekt for din mor, dig og resten af jer. Det skal nok gå i den rigtige retning fra nu af! :)

  Jeg sender en masse jule-kærlighed herfra <3

 10. admin says:

  Lene & Høgh, tusind tak begge to :) Det betyder meget for mig, og min mor (som jeg har vist alle de dejlige kommentare). Det er godt at vide der er nogen derude, som sender os lidt “positiv energi” :)

 11. Hvor er det dejligt med din mor :)

 12. admin says:

  Ja det er super dejligt :)
  Jeg tror på, at hun nok skal komme til at kunne meget af det hun kunne før :)

 13. Tillykke til din mor :-)

  Jeg har added dig på min blogliste og har tilmeldt mig som follower på Bloglovin :-)

 14. Connie says:

  Kære Simone – så lige dit indlæg fra den 12., det glæder mig at se, at det går fremad med Annette. Ved at det har været (og er) en meget hård tid for jer alle. Giv hende mine bedste ønsker for fremtiden og ønsker jer alle et rigtig godt nytår. Knus

 15. admin says:

  Kæreste Connie, Tusind tak for din dejlige kommentar her på min blog. Det er fantastisk at det går frem af med min mor, og det betyder meget for hele familien, at der er andre derude som tænker på hende/os. Det er hårdt – og vil nok være det i lang tid fremover – men vi alle går det er her i møde med styrke, og oprejst pande, og så kan det ikke gå andet end godt.

  Tusind tak for dine dejlige tanker! Det betyder så meget! Og jeg skal hilse mange gange fra Annette.

  I må have et rigtig dejligt nytår <3 Jeg savner jer alle sammen - og mon ikke vi snart kommer til at ses igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.