I går var lidt en off-dag. Det er i dag også lidt. Men i dag har jeg det altså meget bedre! ^_^ Så tak for al den positive energi, som nogen åbenbart må have sendt mig ;D Haha! Jeg har haft travlt i dag, så jeg har indtil videre ikke nået at forberede mig så meget til eksamen som jeg ellers havde planlagt. Min mor havde sin første arbejdsdag i dag, siden hun blev syg, og skulle derfor prøve at tage på arbejde i to timer :D Jeg er super glad for, at hun nu er kommet så langt, og tilbød selvfølgelig straks min støtte og assistance, så det kunne blive en smule blidere start for hende ^_^

Derudover har jeg haft en del at se til. Bøje er desværre blevet syg, så jeg har stået for hestene alene. Det var nu ikke noget problem, og det er da også en af de opgaver jeg nyder. Jeg fik desuden tid til at træne med Largo. Han kom desværre til at træde mig over tåen XD Hold kæft det gjorde ondt! Men så var det heller ikke værre.

Nu må jeg heller kigge lidt mere på den eksamens opgave, inden jeg skal ud og fodre om femten minutter.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(1) Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.