Eksamenstid… Urgh…

Ja. I morgen sker det så. Eksamen. Orker Det bare slet ikke. Men hvornår gør man det? Nu må vi tage det som det kommer. Tror nu ikke jeg kommer til at tage det sp tungt hvis det ikke går godt denne gang. Overvejer allerede at gå 1 semester om. Eller måske hoppe til et helt andet fag, som fx. sygeplejerske? Desværre har jeg det bare rigtig svært med savl og spyt, og skal derfor nok aldrig satse på at kunne blive noget indenfor omsorgsfaget ^_^” Hvorfor kan mit liv ikke bare være 100% på plads?!

Hvis jeg ikke skriver i morgen, er det altså ikke ens betydning med, at det er gået dårligt vil jeg forresten lige indskyde XD Jeg skal nå en masse i morgen efter eksamen, såee…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Eksamenstid… Urgh…

  1. Skam dig, 21 og uden at villa, volvo og vovse er på palds? Skam dig siger jeg !!! (sarkasme kan forekomme)

    Mor dig til eksamen. Du siger bare til hvis der skal sendes flere karameller!

  2. JAMEN! Det deprimerer mig virkelig at jeg ikke ved hvordan mit liv skal se ud :( Buhuuuuu!!! Men når du siger det på dén måde lyder jeg jo bare som en pylderrøv XD hahaha! Det går ikke!

    Og karameller kan da altid bruges :D!! Hahaha! Har du fået smagt teen? :D Kom den egentlig helskindet frem? Det var da mega sjovt at vi begge sendte noget med i år? O_o

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.