Som noget nyt vil jeg begynde at anmelde det mad jeg får på div. restauranter jeg kommer på. Det er ikke ofte jeg spiser ude, og der vil derfor formentlig være et stykke i mellem hvert af denne type indlæg. Som den første madanmeldelse vil jeg kigge på Mosskov pavillonen, som jeg besøgte sammen med min familie i tirsdags, og igen i dag.

114Billede lånt fra Mosskov pavillons egen hjemmeside.

Lokation

Mosskov Pavillonen er placeret udenfor Skørping, inde i Rold skov. Det ligger alsidiges, og for naturelskere, som jeg, er området uvurderligt. Det er muligt at gå en tur i skoven inden et måltid, og retterne bærer præg af omgivelserne, hvilket jeg syntes er mere end lækkert. Dog ligger restauranten ret tæt på togbanen, hvilket kan være et minus. Men så længe man befinder sig indenfor syntes jeg ikke man bemærker lyden herfra.

Stemning

Stemningen på Mosskov pavillonen er super lækker. Det er hygge med fin bordopdækning. Fine hvide due, og elegante træmøbler. Gammeldags dobbelt ruder med hvide trærammer, og rolig belysning. I det hele taget stemningsfyldt, og meget naturpræget. Ligeledes var jeg under mine to besøg på Mosskov Pavillonen, omgivet af dejlig kunst – da de i skrivende stund udstiller en samling af Tine Lilholt værker – som ligeledes kan købes. Dog bærer restauranten præg af, at ejerne ikke længe har haft stedet, da der mangler en smule personlighed, og der ligeledes er ubrugte muligheder som fx. stille baggrundsmusik (da jeg har kunne se at højtalere allerede er opsat).

Service

Jeg går meget op i at servicen er i top når jeg spiser ude. Jeg gider ikke tage ud og bruge en masse penge på lækkert mad, hvis man ikke føler sig velkommen, eller ikke føler de personer som skal servicerer en, er kompetente indenfor faget. Heldigvis var jeg mere end tilfreds med servicen begge gange jeg var på Mosskov Pavillonen. Kokken er meget fleksibel og kan lave maden som man ønsker den. Betjeningen var kompetent, og man kan få den vejledning omkring manden som man ønsker. Men vigtigst af alt er der masser af smil, og en rigtig venlig tone.

Maden

Det vigtigste er jo immervæk maden, når man går på restaurant. Ej heller hér, svigter Mosskov Pavillonen. Tirsdag d. 22/01-2013 spiste jeg aftensmad på Mosskov pavillonen. Her fik jeg “Hvidløgssteak med bagte hvidløg” til en pris af 175,- kr. Jeg havde muligheden for at, vælge tilbehør (kartofler), ud fra kyndig vejledning af ejerne. Jeg valgte at min bøf skulle være rød. Vi var tre der valgte bøffer – 2 x røde, og 1 medium. Alle tre bøffer var stegt til perfektion, og det var blandt de bedste bøffer jeg nogensinde har fået! Min bøf var saftig, og sprængfyldt med smag. Garnituren til bøffen var sæsonbetonet, og tilberedt fuldstændig perfekt. Dog fortryder jeg at jeg ikke tog “Steak bearnaise med pommes frites” til 205,- kr, som resten af familien, da den bearnaise sovs, som blev serveret her til, smagte fuldstændig himmelsk! Det var ægte hjemmelavet bearnaise!

I dag, besluttede jeg mig for at kigge forbi til en frokost menu. Jeg fik “Rødspættefilet med remoulade og citron” til 55,- kr. Remuladen var selvfølgelig hjemmerørt og virkelig lækker. Den var overhovedet ikke fed, eller kvalmende, men lækker, og med friske grøntsager i. Fisken var uden tvivl den bedste fiskefilet jeg nogensinde har fået. Den var sprød udenpå, og flot og gylden, med en blød og saftig indre. Salaten, agurken og tomaten dertil var frisk, sprød og lækker.

Inden jeg tog videre købte jeg en Kakao-to-go, med en smule flødeskum i til 20,- kr. Her fik jeg afvide at to-go kakaoen var baseret på pulverkakao, modsat den man kunne købe og nyde i restauranten. Det afskrækkede mig dog ikke – og det var godt, for den smagte dejligt! Selvfølgelig er en pulverkakao aldrig så kraftig i smagen som en ægte ‘varm chokolade’, men det var alligevel en kakao af kvalitet. Jeg kunne fra skranken se flødeskummen blive pisket til formålet – frisk. Lækkert.

Samlet set

Samlet set vil jeg varmt anbefale Mosskov Pavillonen. Pris, service, og maden stemmer fuldkommen overens. Maden er lækker, og jeg vil helt klart se forbi så ofte som muligt. Jeg giver Mosskov pavillonen 5 ud af 5 stjerner. Læs mere om restauranten på deres egen hjemmeside her.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.