Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

  1. Hvor er der smukt! Det er så længe siden jeg sidst har været i skorven, hvilket egentlig er super ærgeligt. Der er jo så hyggeligt og så smukt, når sneen ligger som den går på dine billeder :)

  2. Smukke billeder;o)

  3. Skønne billeder! Hvor er det smukt :)

  4. admin says:

    Didda, Jeg er efterhånden i skoven hele tiden, for tiden :D Jeg er meget ude ved min mor, og hjælper hende, og hun bor tæt på et par forskellige skove ^_^” Og så er det jo ganske praktisk, og ikke mindst hyggeligt, at tage hundene med dertil :D – dog er det faktisk ret hårdt at være i skoven med min mor XD Hun marchere af sted, som havde vi nogen i hælene på os XD Haha! Men hyggeligt og smukt er det nu alligevel!

    Charlotte & Ida, tusind tak! Jeg ville ønske at vi havde fået spejlreflekskameraet med, men det glemte vi selvfølgelig derhjemme ^^” Der var ellers mange smukke muligheder for at få et godt billede. Desværre fanger iphonen det knap så godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.