Jeg har tilbragt min weekend på Hvilen, sammen med Trine og Laura ^_^” Men pueha. Nu er jeg træt. Boksene har ikke været taget i bund siden onsdag, hvor jeg gjorde det alene, så det var noget af et projekt i dag. Dejligt var det dog, at vi fik tid til at ride en lang tur i skoven i dag. Heldigvis var vi nogenlunde i læ, i selve skoven, men turen frem og tilbage, var super, kold, da vi her befandt os, i et åbent område, kun omgivet af flade marker! Og til jer der ikke har opdaget det, så sner det ganske meget i dag, i Aalborg! Skiftevis tøsne, og hagl XD

Noget helt andet er dagens håndboldkamp… Jeg så ikke det hele. Det var simpelthen for øv. Men nu er jeg heller ikke den store håndbold fan – men jeg har set de sidste par kampe Danmark har spillet i VM, og syntes det har været ganske hyggeligt. Selvfølgelig syntes jeg da, at det var ærgerligt at vi ikke løb med guldet – men efter vores finale kamp; ja så fortjente vi det heller ikke.

I løbet at min genfundne lyst til at se herre håndbold, er jeg blevet noget fascineret af Anders Eggert. Hold nu op jeg syntes han spiller godt, og får smidt nogle bolde i modstanderens kasse. Det er fedt at se et menneske, som altid er så smilende på banen, og samtidig tydeligvis yder sit ypperste. Respekt.

Nu vil jeg nyde det sidste af min søndag på sofaen, sammen med kæresten, jeg desværre ikke har set i godt en uge ^_^”

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

 1. Det har virkelig sneet en del i dag og det er sådan noget træls noget. Det ligner bare sjap, men det er alligevel mega glat :D
  Og den håndboldkamp gjorde virkelig ondt at se. Men jeg vil give dig ret i, at Anders Eggert virkelig er en god spiller. Ham kan jeg også rigtig godt lide :-)

  – Knus fra Isabella
  http://www.isabellapernille.dk

  1. admin says:

   Ja det er virkelig sådan noget irriterende sjap værk XD Man orker det næsten ikke! Slet ikke når man ikke har nogle vandtætte vintersko ^_^” Men sådan er det jo. Så må man bare tage sig sammen og anskaffe sig noget ordentlig fodtøj (note til mig selv XD)…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.