893

I dag bliver en dejlig dag. Først skal jeg ud og hilse på Lady. Jeg har jo ikke set hende i to uger. Jeg ved at der er blevet passet godt på hende, men det bliver alligevel dejligt at se, at hun har det godt, med egne øjne. I morgen skal jeg ud og ride en tur på hende, og nyde det meste af dagen i stalden; men det er der ikke tid til i dag, da jeg har en ordentlig håndfuld andre planer.

891

Jeg skal blandt andet op og hilse på Largo, og se hvordan det går med hans træning. Det glæder jeg mig rigtig meget til! Jeg har da selvfølgelig skrevet lidt med Signe, om hvilke fremskridt han har gjort sig, og hvordan han generelt har det – men igen – det bliver rart at se det med ens egne øjne!

Sidste opdatering fra Signe lød på, at det gik rigtig godt, og at de nu kunne skridte rundt på banen uden longe, og at der ikke var længe til, at de kunne prøve kræfter med traven. Spændene!

Det meste af dagen skal dog forgå oppe hos min søde svigermor. Da Largo på nuværende tidspunkt er opstaldet forholdsvis tæt på hvor min svigermor bor, blev Nicki og jeg enige om at det ville være hyggeligt at lave en heldagstur derop, og bruge dagen hos Nickis mor. Det bliver rigtig hyggeligt, og jeg tror vi begge glæder os rigtig meget.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.