I går aftes var jeg lige nede i døgnboksen (som forøvrigt er en genial opfindelse!), og hente en lille pakke, som lå og ventede på mig.

161

Jeg har modtaget en pakke fra CoverMe.dk. Og jeg kan godt sige at jeg var super spændt på at se det sleeve som lå og ventede på mig! Også den eneste grund til, at jeg trodsede mine døende fødder (vilde smerter efter 12 timers gående arbejde), for at gå ned og hente pakken efter arbejde.

162

Og flot var pakken. Coveret var pakket ind i  silkepapir, og var i det hele taget bare rigtig fint at se på ^_^

166

En ‘personlig’ besked, eller i hvert fald fornemmelsen af en personlig besked medfulgte i pakken. Flot og stilrent! Den slags sætter jeg pris på! Det føles som, om der er lagt meget energi, i at gøre tingene ordentlig, fra CoverMe.dk. Jeg var meget imponeret.

165

Hvem bliver ikke glad når man får sådan en fin besked? Nogen har jo givet sig tiden til at skrive mit navn, på netop denne lap papir :) Rigtig fint. Vigtigt er det også at fortælle, at jeg fik pakken dagen efter jeg havde snakket med Mads, som bland andet står bag CoverMe.

163

Og flot er sleevet altså! Virkelig flot! Og lækkert at røre ved! :D

164

Det blev da også straks taget i brug. Jeg har nemlig haft min Ipad med i skole i dag. Og ja; indtil videre lever sleevet op til alle forventninger! :D Det er super lækkert, og beskytter min Ipad, til UG indtil videre! ^_^ Men der vil selvfølgelige komme mere omkring sleevet, når jeg har fået det testet yderligere!

(Men CoverMe, har ikke kun forkælet mig med et cover – glæd jer!)

give-away

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

  1. Jeg var også ud og hente posten fra Coverme i dag, og du har ret – det var en fornøjelse at modtage pakken med et ‘personligt’ besked

  2. Ej hvor er det lækkert!! Jeg ville elske at eje både det og en ipad ;)

  3. Nicki says:

    Jeg ville ønske, at jeg kunne smide noget kork omkring min Macbook. Det ser jo awesome ud!!

  4. .. du har taget et billede af Døgnboksen.

    Døgnboksen.

    Ja ja, bevares. Awesome at du har fået et korkhylster n__n

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.