Nogen husker måske at jeg skrev et indlæg om Oleo Intense Thermo Care conditioner, hvor jeg ikke var helt imponeret? Jeg lovede dengang, at skrive igen, når jeg havde brugt produktet lidt mere – og her kommer så min endelige dom.

193

Jeg er blevet rigtig glad for produktet! Jeg syntes helt klar at Oleo intense thermo care conditioner, gør noget godt for mit hår! Det bliver blødt og rigtig lækkert og glansfuldt. Jeg kombinerer altid mine hårvask, med en gang olie i mit fugtige hår bagefter (Fordi jeg simpelthen har kruset, slidt og meget tørt hår – og altid har haft det), og det har selvfølgelig også noget at sige. Men jeg er faktisk kommet til at holde mere af denne Syoss balsam, end den sædvanlige balsam jeg ellers har været tilfreds med (BC Color Freeze Rinse-Out Conditioner).

Har man meget tørt hår, eller bare meget kruset hår, vil jeg helt klart anbefale denne balsam. Men man skal lige give den lidt tid – forvent ikke mirakler første gang du bruger den. Resultatet kommer over tid. Det er i hvert fald det jeg har erfaret.

Man kunne måske frygte at den tynger ens hår, nu hvor dens formål er at tilføre håret meget fugt, og den overni køber indeholder olier, men det er slet ikke den erfaring jeg har gjort mig. Den gør bare håret mere smidigt, og glansfuldt. Ens hår virker hverken tungt, eller fedtet. Har man krøller lige som jeg, kan det dog være nødvendigt at flette sit hår i mens det er fugtigt, for at gøre det nemmere at style sine krøller, når håret er tørt.

Jeg blev så glad for min balsam at jeg også købte hårkuren der til. Den skal sidde i håret i to minutter, og derefter vaskes ud. Den udvikler tilgengæld mirakler, lige fra første kur! Når jeg farver mit hår, bliver det sædvanligvis meget tørt, da jeg bagefter skal vaske det længe for at få al farven ud – men ikke denne gang! Jeg puttede lidt Intensive Oil-Treatment i mit hår, og vupti! Så var det blødt, lækkert og glansfuldt igen! Jeg fortryder sådan at jeg ikke købte nogle flere, da den var på tilbud i Føtex, men jeg må jo bare holde øje med, om den ikke bliver billig igen…

Så samlet set, er jeg blevet rigtig glad for produkterne, og jeg vil fortsætte med at bruge dem, til jeg støder på noget nyt og endnu bedre!

give-away02

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

 1. Jeg kører faktisk lige nu en konkurrence hvor man kan vinde hele 4 produkter for netop tørt og kruset hår :)

 2. admin says:

  Tak for tippet :D
  Jeg har været forbi og tilmelde mig.
  Det ville da ikke være så ringe at vinde. Faktisk er det netop dén serie, jeg ville teste conditioner i, næste gang ;)

  Simone
  Microcut.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.