Dag 12 : Din mobil

Jeg er gået i gang med en blog challenge: 30 days blog challenge. Den 12. dag, som er i dag, ligger fokusset på “Din mobil”. Jeg har faktisk ikke nogen mobil! Ö Men… Jeg har lånt en af min mor det sidste halve år. En HTC Desire.

338

Jeg er sådan set ikke den store mobil bruger. Jeg har ikke data i mit abonnement, så jeg går ikke på nettet med den. Den holder ikke særlig godt strøm, så jeg hører ikke musik på den. Den tager ikke imponerende billeder, så jeg bruger den ej heller ret meget som kamera. Jeg bruger den stort set kun til det som man bruger en traditionel telefon til – at ringe fra, og skrive fra (og disse ting gør jeg altså heller ikke så meget).

Det er ikke helt rigtig at jeg ikke har nogen mobil. Jeg har en HTC smart, som godt nok var meget flottere end en HTC Desire, men jeg har tilgengæld ikke haft andet end problemer med den rent teknisk, siden dag 1 hvor jeg fik den… Men utroligt nok blev mine problemer kun mindre, efter jeg tabte den i toilettet en morgen… Alligevel valgte jeg at låne min mors HTC Desire, da hun skiftede over til Iphone (vil også have en Iphone :'( )…

Husk at deltage i min give-away hvor du kan vinde et par smukke øreringe fra LoveAble!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.