For hurtigt lige at forklare hvorfor jeg ikke har været online siden sidste søndag – så skyldes det at jeg har haft rigtig meget arbejde mv. i løbet af ugen, og at jeg nu ligger syg :( Men jeg regner med at kunne være nogenlunde tilbage på bloggen nu. Nu til vægt-updaten.

I dag er mit vægttab på 1.4 kg, og dvs. jeg kun mangler yderligere 300 gram inden jeg er nede på mit næste delmål – men! Det er ikke et særlig pålidelig resultat. Jeg er som sagt syg, hvilket betyder at jeg ikke kan holde maden i mig, og derfor faktisk ikke rigtig har fået noget at spise hele weekenden.

348

Startvægt: 77.4 kg
Uge 1: 75.9 kg
Uge 2: 73.4 kg
Uge 3: 72.1 kg
Uge 4: 72.0 kg
Uge 5: 69.8 kg
Uge 6: 68.8 kg
Uge 7: 67.3 kg
Uge 8: 67.1 kg
Uge 9: 66.9 kg
Uge 10: 66.9 kg
Uge 11: 65.1 kg
Uge 12: 64.7 kg
Uge 13: 63.3 Kg
Samlet tab: 14.1 kg

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Øv med sygdommen, du må have hurtig, god bedring!

  Ha, kender ikke det med maden. Når jeg er syg spiser jeg hele tiden n__n

  1. admin says:

   Haha ja, det er bare ikke nemt når man ikke kan holde det i maven ^_^”

 2. Det er træls at du har været syg, håber du er i bedring.
  At du har tabt dig en del mens du har været syg kan du godt se med til vægttabet så længe du ikke tager det på igen.

  1. admin says:

   Ja det er jo så det der bliver spændene om jeg kan ^_^”
   Det håber jeg virkelig.
   Og tusind tak – nu er jeg endelig ved at have det bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.