Jeg har været så heldig at få foræret to lakker fra www.Zatana.dk, som jeg har fået lov til at prøve og anmelde. Zatana forhandler både krakelaret lakker, og selvlysende neglelakker. Jeg har faktisk fået foræret en af hver variant neglelak.

Begge lakker er af mærket “Laushine”. Det var ikke et mærke jeg var bekendt med før jeg modtog neglelakkerne, og det har derfor også været super spændene at prøve dette nye mærke – normalt bruger jeg jo kun discount neglelakker.

349Den første lak jeg prøvede var en selvlysende lak, som har navnet “LauShine Selvlysende Blå”. På overstående billede har jeg 2 lag på. Jeg syntes den har en rigtig flot farve, og dækker faktisk overraskende godt. Men da jeg prøvede lakken, havde jeg faktisk glemt at den var selvlysende, så da jeg vågnede om natten fik jeg mig et kæmpe chock! Mine negle lyste op! Det så virkelig fedt ud, og jeg tror det ville være en neglelak der ville være super fed at have på i byen ^_^

350

Den anden neglelak jeg fik, havde en helt fantastisk bronze farve. Den passer så fantastisk til min nye bikini, som også er bronze! Denne neglelak bliver i hvert fald brugt meget her til sommer! …

Neglelakken hedder “Krakeleret Bronze #15”. Det er en krakelerings neglelak. Da jeg prøvede den inden jeg fik mine kunstige negle på, krakelerede den helt fint, og så faktisk næsten ud som låget – men, efter jeg har haft kunstige negle på, og mine negle derfor er meget udtørret, vil lakken desværre ikke krakelerer på mine negle. Men jeg syntes heldigvis den er fed på begge måder, og den kommer da helt sikkert til at krakelerer igen, når mine negle får en normal overflade igen. Den virkede forøvrigt også fint ovenpå gel negle, hvor den også nemt krakelerede.

Jeg syntes det er nogle fede spændene neglelakker, som jeg ikke har set andre steder. Det skal da også sige, at begge typer neglelakker, lige nu er på tilbud på Zatana.dk! De står henholdsvis til 69,95,- og 59,00,- lige nu.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(1) Comment

  1. Du LEVER! Yay!

    Ja, jeg er fandens morgenfrisk. Ved slet ikke hvad jeg skal stille op med mig selv nogle gange n__n

    Og tusind tak! Jeg har længe haft ledt efter et layout i stil med dette, og så her forleden mere eller mindre faldt jeg over det. Så mere yay!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.