Jeg er gået i gang med en blog challenge: 30 days blog challenge. Dagens emne er, “Noget du er bange for”. Hmm, den er faktisk svær. Der er faktisk ikke ret meget, som jeg er direkte bange for O.o … Altså jeg kan ikke lide edderkopper, edderkoppespind, og savl. Det kan give mig kvalme og føre mig fuldkommen hysterisk – men jeg tror ikke decideret jeg er bange for dem. Men ingen af delene skal røre mig ^^” Haha!

Men hvis jeg nu skal være lidt seriøs, ja så var jeg faktisk oprigtig bange engang sidste år. Faktisk direkte rædselsslagen. Jeg har aldrig følt angst i samme grad, og håber aldrig jeg kommer til at føle det igen.

351

For et år siden blev min mor rigtig syg. Først vidste vi ikke hvad det egentlig var, at hun fejlede, og lægerne nåede da både at fortælle os at hun havde en hjerneblødning, borrelia, eller måske en blodprop i hjernen, inden de rent faktisk fandt frem til hvad hun fejlede – hjernebetændelse.

Denne sygdom bragte meget frygt, og angst med sig! Uvidenheden om hun ville klare den! Om hun kunne samle alt sin styrke og komme videre. Jeg brugte hver aften med min mor, og jeg mærkede i starten faktisk ingen fremgang – hvilket faktisk bare gjorde mig mere og mere bange.

Heldigvis kom min mor sig jo, og har det i dag markant bedre! Der er stadig lidt vej tilbage til hendes tidligere livsstil – men hun kæmper hver dag, og det er virkelig opløftende :)

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(5) Comments

 1. Den er hammer god :-) Læs den.. Du vil ikke fortryde det. :-)

 2. Dejligt at høre at din mor klaret den og er på vej op.

  1. admin says:

   Det betyder også meget for mig :)
   Og tusind tak :D

 3. Åh der kan jeg godt forstå du blev bange! Det var jeg godt nok også blevet. Puha. Men godt at det går den rigtige vej med hende nu!

  1. admin says:

   Ja, det er utroligt hvor meget man pludselig kan frygte at miste en.
   Men jeg har også mange dejlige mennesker omkring mig som har hjulpet mig, som pårørende, til at komme igennem det hele – især min dejlige kæreste. Han har været så forstående over, at jeg nærmest har været væk længere tid end jeg har været hjemme ^^”
   Og ja, det er bare super dejligt at hun har fået det bedre :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.