Tilbage fra ferie!

Så er jeg tilbage fra Rømø :D Vi kom hjem i går aftes. Det tog 4 timer at køre hjem. Det var noget af en tur, når den var med trailer ^_^ Men vi var jo forberedte på, at det lå i den anden ende af landet.

Og jeg kan fortælle jer! Rømø er skøn! Det er virkelig en smuk, smuk natur, som man kan opleve på øen. Der var endda meget varierende terræn. Desuden var stranden lækre end oppe nord på – det skal måske nok uddybes, da strandene oppe ved Blokhus mv. visuelt er pænere, og der er knap så mange sten og skaller, og ligeledes de smukke klitter – men strandene på Rømø var renere, og der var hverken tang eller brandmænd i vandet (læs: jeg er mega bange for tang og brandmænd XD). Vandet var faktisk også varmere :)

Jeg har som altid, ikke fået taget nogle billeder på vores tur – men en veninde har heldigvis taget et par stykker, og straks jeg får fat i dem, kommer de selvfølgelig op på bloggen.

Nu vil jeg ligge mig og slappe af, efter en hektisk dag. Jeg glæder mig til at skrive om resten af min tur, når jeg lige er faldet lidt til herhjemme igen!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Tilbage fra ferie!

    1. Tusind tak!
      Ja det kan man måske undre sig over ^_^” Men jeg kan ikke lide når det røre mine fødder, når jeg ikke kan se bunden XD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.