Colorbomb in black!

381

Alle snakker om det. De har gjort det længe. Endelig tager jeg mig sammen til også at kigge på det. Jeg bliver fristet. Jeg begynder at lede. Jeg bliver endnu mere fristet til at prøve dem… Og så finder jeg ud af at Revlon Nutri Color bomb ikke findes i farve sort -.-” …

Jeg har allerede overvejet at farve mit hår mørkebrunt igen. Men jeg ved ikke rigtig. Jeg er også rigtig glad for den sorte farve, men det kræver bare så meget pleje -.-” Og jeg orker for at være helt ærligt ikke at farve mit hår så ofte. Jeg må gå i tænke boks ^_^

Kender du et alternativ til color bomben i farven sort?

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

5 thoughts on “Colorbomb in black!

  1. Sort er nu i teorien ikke svært, at holde, hvis du bruger shampoo/balsam uden sulfater :o
    Der er selvfølgelig forskel på hår, men har endnu ikke set en eneste person, som har haft svært ved at vedligeholde sin sorte hårfarve.

    1. Nu var det også nærmere udgroningerne :D Havde læst at colorbombene kunne dække det en smule så jeg ikke behøvede a farve det konstant XD

      1. Et lille tip fra min frisøt er at blande lidt hårfarve i med din balsam, det kunne tæmme udgroningerne lidt, men ved ikke hvordan det vil fungere med sort, har kun prøvet med orange og det virke rigtig godt :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.