Projekt sund Simone!

Så skal jeg i gang igen. Jeg har haft tilladt mig at holde noget sommerferie, med afslapning og lækker mad – det er derfor ikke blevet til den store motion udover ridning, og jeg har derfor logisk nok taget lidt på igen, siden jeg satte mit vægttab på bero. Omkring 2 kg er det blevet til. Det er selvfølgelig rigtig dumt af mig, at jeg ikke har bevaret mit vægttab bedre – men jeg har haft svært ved at komme ind i hverdagsrytmen igen, og det er derfor blevet til nogle dumme usunde måltider af og til. Desuden fik vi rigtig meget slik og sodavand da vi var på Rømø, og rigtig meget kage i Blokhus ^_^

382

Derfor starter projekt lev sundt Simone igen op, på mandag. Det betyder ugentlige vægt-updates igen, og generelt lidt opfølgning på hvad jeg gør for at smide de overflødige kilo. På søndag eller mandag (hvornår jeg nu kan nå det), vil det blive “offentliggjort” på bloggen, hvilken vægt jeg som udgangspunkt går ud fra, og hvad mit delmål er.

Det bliver hårdt at skulle rigtigt i gang igen. Men jeg glæder mig til den sundere mad. Jeg er begyndt at have problemer med hovedpine igen, som ellers var forsvundet forholdsvis meget af tiden. Jeg glæder mig knap så meget til at skulle løbe igen ^^” Men jeg ved, at når først jeg får sat mig nogle mål, bliver det fedt at nå dem.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

10 thoughts on “Projekt sund Simone!

 1. Sommeren er altid hård ved sådan nogle projekter. Mit vægttab gik både i står og gik i den forkerte retning. Men nu er jeg på vej tilbage til min “gamle” madplan og igang med træning igen :) Det er skønt :)

  1. Det er godt at høre at jeg ikke er den eneste :D
   Fedt at du også er på vej “tilbage” ^_^ Jeg føler mig også klar til at komme igang igen.

 2. Amen til det med at løbe!!!

  Mor fisker efter at lokke mig med til amsterdam når der er marathon (slutningen af oktober)- hun vil løbe marathonen self, og lokker med jeg skal løbe 8 km der… vil du ikke med? :))

  Udover det så er du fandme sej smukke! Held og lykke med at skulle i gang igen!

  1. Det lyder da fedt :D
   Jeg har været oppe og løbe 7 km, så jeg tror sagtens jeg kan komme op på de 8 km om 2 måneder… ^_^ …
   Jamen hvis du er frisk, så skriver du bare :D Det kunne være fedt at have et mål ^^

 3. Selvfølgelig kan du det, tror ikke engang jeg kan løbe i nærheden af 5 lige nu, så ingen problem der! ;)
  Altså, du kan jo tjekke dato osv ud her..
  http://www.tcsamsterdammarathon.nl

  For mor, Nico og jeg tager helt sikkert afsted, så lad mig vide om mor skal tilmelde dig også! ^^

  1. Jeg vil da helt klart lige tjekke op på det i aften :D
   Også om jeg har råd osv. ^_^
   Flyver i derned?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.