Jeg har haft en masse tid til at få set nogle serier, nu hvor jeg er syg… Når jeg altså ikke har sovet. For gud hvor har jeg fået sovet en hel masse. Men sådan er det jo når man har feber, og er så forkølet at man sover dårligt når man endelig skal sove (aka. om natten i sin seng)…

Mei-chan no Shitsuji

424

Mei-chan no Shitsuji, var ikke en imponerende serie. Den var ellers lige i den genre som jeg fortrækker – reverse harem. Men den var bare ret langsom, og uden meget indhold. Men hyggelig, det var den nu. Jeg kunne i hvert fald sagtens holde ud og se den! Men det er ikke blandt de dramaer som jeg har lyst til at se igen (og dem er der ellers mange af!)

Asuko March

425

Asuko March var derimod rigtig hyggelig! Stadig ikke blandt favoritterne, men meget anderledes end andre ‘highschool dramaer‘. Mest af alt fordi den ikke forgår på en almindelig highschool – men på hvad der svare til vores tekniske skoler… Rigtig sødt reverse harem, som er værd at se.

Lige nu – Proposal Daisakusen

426

Nu er jeg i gang med at se ‘Proposal Daisakusen’, og indtil videre virker den rigtig sød, og meget speciel. Yamashita Tomohisa, som er hovedpersonen i denne drama, spillede en birolle i en drama jeg så forleden, og dér kunne jeg rigtig godt lide hans skuespil – så lad os se om han lever op til mine forventninger i denne drama også ;) … Jeg har kun fået set ét afsnit indtil videre.

Ser I asiatiske dramaer? Jeg ser hovedsageligt japanske dramaer, men jeg ser også af og til koreanske ^_^ Jeg syntes asiatiske dramaer har en charme, og uskyldighed, som man ikke finder i vestlige dramaer (som jeg overhovedet ikke ser!)…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Hej Simone! :)

  Jeg ser ikke japanske dramaserier, nej. Ej heller koreanske. Jeg har læst en smule manga, da jeg var yngre, men det er umiddelbart ikke noget, der har fanget mig, alt det fra de lande dér, haha. :)

  – jeg er meget glad for din kommentar på min blog. Hvor ér det et spændende link, du har tillagt. Jeg har efterhånden selv overvejet at gå ind i debatten, efter at have læst en del. Har du selv været med til diskussionen? Man kan både blive sur og foraget; men samtidig giver det jo mening, de tænker sådan. Der er så mange, der tænker sådan. Hm.
  Tak for hjælpen i hvert fald! Er glad for, du godt kan lide min idé. :D Og vil muligvis skrive til dig, det er i hvert fald et godt tilbud!

  1. admin says:

   Ja – jeg har selv deltaget i debatten. Du kan finde mig i tråden som “Simone”. Mit avatar derinde, er en smuk rød hest (hovedet heraf)… Men ja – det er virkelig svært at være den fornuftige, og bevare roen – især, når man, som i mit tilfælde, virkelig direkte bliver tirret af et MEGET uvidende, vred og frustreret pigebarn.

 2. Jeg har aldrig kommet igang med at se asiatiske dramaer. Men elsker mangaer og animer selvom jeg ikke får læst så meget af det for tiden.
  Min lillesøster er tosset med dem dog, kan være jeg skal spørger ind til om hun har set disse.

  1. admin says:

   Du må da bare i gang! Sig endelig til, hvis du skal have nogle gode steder at starte ^_^ Jeg har set mange rigtig gode – overstående ligger til middel, og lige under middel, så det er ikke dem du skal starte ud med, hvis du virkelig vil have det fulde udbytte af asiatisk drama :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.