Jeg har vundet!!

Så har jeg vundet den tredje konkurrence nogensinde, som udelukkende blev afgjort på baggrund af held! SÅ fedt! Alle konkurrencerne jeg har vundet, har været inde for de sidste 2-3 år – så ja; inden da, troede jeg simpelthen ikke at jeg kunne vinde sådan nogle udtrækninger ^_^

431
(billedet er lånt fra PaperbackCastles)

Men endnu engang har jeg altså været så heldig at vinde. Det er endda en fantastisk gave jeg har vundet. Jeg har vundet bogen ‘Coraline‘, af Neil Caiman. Jeg er stor fan af tegnefilmen, som er baseret på bogen – bogen kan næsten kun være endnu bedre så! :D Så tusind tak til Rikke, som ejer Paperback Castles, hvor jeg har vundet bogen på.

Det er rart med sådan en overraskelse, nu hvor jeg stadig ligger herhjemme og ikke kan lave det store, fordi jeg er syg… Men mon ikke jeg har det bedre i morgen? :) *at prøve at være positiv!*

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

10 thoughts on “Jeg har vundet!!

 1. Tillykke. :) Jeg holder rigtig meget af bogen og dens særprægede historie. Den kan læses masser af gange, uden at man føler at rigtig bliver færdig med den.

  1. Det er bare rigtig godt at høre! :D
   Glæder mig også HELT vildt til at modtage den, og læse den! Savner sådan, at sætte mig og læse en god bog ^_^

  1. Tusind tak :D
   Jeg føler mig virkelig også HELDIG :D
   Hvad sker der for det? Jeg plejer ellers altid at få afvide at jeg må være født under en uheldig stjerne ^_^”

  1. Ja, jeg er sgu ret heldig :D
   Har ellers altid været noget så uheldig – men hey, set betyder da også bare, at der er håb forude for dig! Dit held dukker nok også lige pludselig op :D

 2. Heldige dig, blev kun en smule jaloux ;) Håber den kan hjælpe dig med at blive rask!

  Og tsk, det er ikke en tegnefilm. Det er stopmotion – totally different thing!

  Tror faktisk jeg vil se den i aften..

 3. Årrrrh snyyyyd, giv miiiig! Eller… jeg mener… tillykke, ha. ;)

  Jeg tænkte nok, det var dig, der var Simone. Men det kunne jo have været en anden med samme navn. Jeg synes, du har nogen gode pointer! Forstår godt, det er svært at holde tonen pæn og ren, men du gør det godt, vil jeg sige. :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.