Pueha! Nu er jeg helt uhyggeligt mæt! Jeg spiser aldrig mere XD … Men det var i det mindste god mad :) Jeg havde været afsted og hjælpe Plus-Bolig med at serverer, og så hun mig hjem, og på vejen hjem forbarmede hun sig altså over mig, og købte en gang dybstegt kylling, ris og sursød-sovs :D Halleluja! Det smagte simpelthen så fantastisk. Man nu er jeg altså super mæt XD

Jeg orker ikke andet i dag, end at putte mig under dynen og se den film der kører på Dr2 lige nu “The Girl in the Park “. Om den står der:
“Julia Sandburg gennemlever enhver mors værste mareridt, da hendes tre-årige datter forsvinder sporløst fra legepladsen i parken. 16 år senere er Julia stadig dybt påvirket af sit tab. Hun har isoleret sig fra sin omverden, ikke mindst følelsesmæssigt, da mødet med en ung butikstyv giver hende nyt håb. For minder den sårbare Louise ikke i påfaldende grad om Julias forsvundne datter?” …. Lyder meget… Dramatisk XD Nok ikke den slags jeg fortrækker… Med hvad fanden. Jeg skal have noget at falde i søvn til ;D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.